Prima Pagina Apple Apple angajeaza experti in cloud based services

Apple angajeaza experti in cloud based services

Va asteptati la un serviciu “in the cloud” marca Apple? Daca da, atunci probabil aceasta descriere a unui loc de munca publicata pe site-ul Apple va va starni imaginatia. Compania cauta experti software care au lucrat cu sisteme “cloud based” pana acum in ideea de construi unul propriu desigur net superior celor disponibile pe piata la ora actuala. Fie ca va fi vorba despre un nou MobileMe, fie ca va fi vorba despre un serviciu numit Locker care va permite streaming-ul audio/video pe iDevices, e clar ca Apple lucreaza la ceva mare, ceva care poate va schimba industria serviciilor web.

Eu unul abia astept acea versiune gratuita a MobileMe care cu sigurana va transforma iDevice-urile in niste produse foarte atractive pentru clienti avand in vedere ca vor avea un sistem integrat gratuit care le va permite sa faca streaming audio/video. Pentru Apple ar insemna un nou mare pas facut inaintea concurentei insa pana una alta avem doar zvonuri si zvonuri insa nimic, concret.

 • Cashix

  Am mai citit si asta: http://www.appleinsider.com/articles/11/04/13/evidence_points_toward_apple_releasing_hdtv_this_year_report.html

  Sper ca toate aceste zvonuri sa se transforme in ceva bun pentru noi 🙂

 • Ala nu l`am mai scris ca e deja prea mult.

 • Cashix

  Cred,in ultimul timp sunt atat de multe zvonuri …
  Cel mai mult mi-as dori mobileMe sa fie gratuit,macar sincronizarea la contacte/calendar si sa ofere mail-ul gratuit,fara iDisk si hosting.

 • Xchris

  Am folosit MobileMe un an si am fost supermultumit la ceea ce stie sa faca acum si raport calitate pret.Astept si eu versiunea free cu nerabdare…