Prima Pagina accesorii Video: iHUB – cel mai interesant USB hub pentru iDevice-uri

Video: iHUB – cel mai interesant USB hub pentru iDevice-uri

[vimeo]http://vimeo.com/22481594[/vimeo]

Daca ai doar un laptop si mai multe iDevice-uri prin casa atunci e foarte probabil ca imaginile de mai sus sa se aplice si in cazul tau, insa cum pentru toate exista o rezolvare si pentru voi exista iHUB. Acest accesoriu este, aparent, creatia unui chinez care satul sa tot scoata  diverse cabluri de prin porturile USB s-a gandit ca un hub tematic ar fi o solutie foarte buna. Produsul din imagine arata ca si cum ar fi conceput chiar de compania Apple, are chiar si un mar iluminat si cred ca Apple va lua masuri de a il scoate de pe piata. Pana atunci eu spun ca arata foarte bine, este foarte util si la pretul de doar 10$ cred ca merita investitia.

Pana acum au fost produse in jur de 600 de astfel de dispozitive insa pentru achizitie mai sunt disponibile doar vreo 100 asa ca daca va intereseaza unul atunci va recomand sa faceti o vizita acestui site unde puteti plasa o comanda ferma.

 • yoyoo29

  Se pot face comenzi si in romania?

 • Arata f ok

 • danpuf

  mai gogule.. cum sa zici ca arata foarte ok ? esti cu capu mai… uita-te in poza a doua cum arata marginea aia nefinisata .. china china china.. probabil si miroase a plastic dela ca in dragonu rosu ,

 • Cond0r

  Arata f fain, problema este ca a folosit logo-ul Apple, care este marca inregistrata (si nu cred ca o sa scape doar cu retragerea produsului de pe piata).

  Cand am vazut cutia, am crezut Apple a scos acest produs.

 • Mai usor cu limbajul danpuf.

 • sgc

  A disparut deja din oferta. Nu se mai poate comanda.

 • cluca1969

  Super tare clipul dar plagiatul tot furt se cheama.
  Cam talentat pustiul pentru varsta lui. Pentru a fabrica in serie
  asa ceva cred ca-ti trebuiesc ceva bani.
  Acum ce mai conteaza inca o jucarie copiata la cate telefoane
  cloneaza ei zilnic …

 • Florin iasi

  se gaseste si pe ebay la 10 dolari cu transport in romania. cautati ihub, si il gasiti la ur-choice-ltd ( 7434) 99.9% Positive feedback, deci teapa sigur nu este

  mie imi place, dar mi se pare cam scump pt un simplu hub. Pt impatimiti credca merita din plin 30 lei pe asa o jucarie 🙂

 • sgc

  Produsul a reaparut in stoc la MIC Store. Eu l-am comandat deja.

 • george

  se pot comanda si pentru adrese din Romania? Mi le aduce la Posta? Si o ultima intrebare Pretul include si transportul? 😀

  Ms anticipat!

 • sgc

  Eu am comandat pe adresa de Bucuresti si am platit prin PayPal 16,5$ din care 9,9$ costul produsului si 6,6$ transportul. Dupa confirmarea platii mi-au trimis mesaj ca livrarea dureaza intre 7-10 zile.
  Produsul vine la oficiul postal de care apartine adresa de livrare si primesti aviz acasa ca sa te prezinti la posta pentru ridicare.
  In cazul coletelor voluminoase si al produselor mai mari se platesc taxa vamala si TVA. La iHub nu cred ca va fi cazul de vreo plata suplimentara presupunand ca-l ambaleaza ca pe o scrisoare externa cum fac cei de pe Amazon.

 • Pingback: Apple blocheaza vanzarile accesoriului iHub 2()

 • sgc

  In sfarsit, mi-a sosit iHub-ul comandat si platit pe 19 aprilie. Trebuie sa recunosc ca imita destul de bine modul de ambalare la cutii de plastic al produselor Apple. iHub-ul in sine e surprinzator de bine lucrat, nu are aerul de chinezarie. Astept sa-l vad la lucrul efectiv cu toate porturile conectate.

 • Pingback: Video: Un SD card reader foarte interesant pentru Mac-ul tau()