Prima Pagina accesorii Video: Un SD card reader foarte interesant pentru Mac-ul tau

Video: Un SD card reader foarte interesant pentru Mac-ul tau

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Df8VCRrPuGU[/youtube]

     iSD Card Reader este un cititor de carduri foarte interesant conceput de chinezi pentru posesorii de Mac-uri si nu numai. Daca l-ati vedea intr-un magazin ati spune cu siguranta ca este conceput de catre Apple avand in vedere ca are un design asemanator cu al altor produse de acelasi gen oferite de catre companie. Partea interesanta a acestui cititor de carduri sta in faptul ca este “dotat” cu un LED si are inscriptionat un logo al companiei Apple care se lumineaza atunci cand accesoriul este conectat intr-un port USB. Practic iSD este conceput pentru a arata precum un produs Apple dar in realitate nu are vreo legatura cu, compania din Cupertino.

   iSD permite citirea cardurilor SD sau SDHC pe orice calculator deci daca veti un MacBook Air puteti sta linistiti deoarece puteti citi carduri fara nici cea mai mica problema. iSD este disponibil pentru achizitie din China la pretul de 9.99$, unul foarte bun pentru un accesoriu de acest gen. Daca va place va recomand sa il achizitionati deoarece Apple va incerca mai mult ca sigur sa blocheze vanzarile exact cum a facut si cu iHub.

  • yoyoo29

    inca cineva de dat in judecata

  • KFF

    Daca nu puneau logo-ul Apple puteau scapa fara proces . Dar cum logo-ul e proprietatea Apple , se pot astepta de pe acum la un proces + despagubiri care ar putea merge la mai mult decat pot incasa din vanzarea acelui dispozitiv .

  • Cosmin

    Asta inseamna sa te legi la cap fara sa te doara.