Video: saurik ne explica de ce e bine sa facem jailbreak

[vimeo]http://vimeo.com/23153033[/vimeo]

Acum 3 zile saurik a facut un clip video in care prezinta cateva dintre avantajele unui terminal jailbroken. Totul incepe cu un mic/mare fail al aplicatiei Settings care refuza sa porneasca si din pacate trebuie sa recunoastem toti ca ingreunarea sistemului este unul dintre „beneficiile” jailbreak-ului. saurik vorbeste despre libertatea de a face tot ceea ce vrei cu propriul telefon, despre posibilitatea de a instala tot felul de tweak-uri utile si inutile din Cydia, etc.

In mare, a face jailbreak se rezuma la libertatea de a face tot ce doresti cu telefonul si nu la a pirata aplicatii. Jailbreak-ul este legal insa Apple anuleaza garantia terminalelor jailbroken. Jailbreak-ul este unul dintre principalele motive pentru care unii cumpara un iPhone si nimic nu se va schimba prea curand.

Articolul precedentAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 28.04.2011
Articolul următorVideo: SouthPark ia in ras Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.