Video: Lima va permite instalarea aplicatiilor din Cydia direct din browser

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eWPFfb4mF6k[/youtube]

Lima este o noua aplicatie web care este in stadiu de dezvoltare si va permite posesorilor de iDevices sa instaleze aplicatii si pachete din Cydia direct din browserul Safari. In clipul video de mai sus avem o demonstratie a modului in care functioneaza aplicatia si puteti observa ca totul seamana practic cu interfata din Cydia. Avem in aplicatie categorii in care putem gasi orice aplicatie/tweak din Cydia frumos ordonate exact precum in aplicatie doar ca totul se face dintr-un browser. Ceea ce nu vad eu acolo este o functie de cautare printre aplicatiile/tweak-urile disponibile iar acesta reprezinta un mare mare dezavantaj fata de Cydia. Partea interesanta este ca avem posibilitatea de a instala pachete/aplicatii dar si de a face un respring, deci aproape toate facilitatile aplicatiei Cydia.

Pentru cei care nu vor Cydia solutia e destul de buna si probabil va fi folosita de multi. Deocamdata Lima este in faza de testare insa probabil in viitorul apropiat va fi disponibila in versiune beta pentru toata lumea. Desigur ca va fi in continuare nevoie de jailbreak pentru a instala respectivele tweak-uri/aplicatii.

Articolul precedentiPhone 5 de vanzare in Romania?
Articolul următorIcy compatibila cu iOS 4 disponibila pentru download
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.