Prima Pagina iOS Jailbreak pentru iPad 2 doar in stadiul de concept

Jailbreak pentru iPad 2 doar in stadiul de concept

Zilele trecute MuscleNerd a tinut sa reafirme faptul ca doar comex are o solutie de jailbreak pentru iPad 2 insa ieri a aparut o noua informatie care sugereaza ca i0n1c impreuna cu un alt expert in securitate au gasit un exploit pentru iPad 2. Deocamdata exploit-ul respectiv poate fi folosit pentru a demonstra ca jailbreak-ul poate fi facut insa nimic mai mult. Pentru a dezvolta o solutie de jailbreak e nevoie intai de testarea exploit-ului si de perfectionarea acestuia.

In spiritul ideii exprimate mai sus i0n1c nu a anuntat vreo posibila data pentru lansarea acestei solutii de jailbreak, de fapt nu se stie nici daca o va lansa vreodata. Pe scurt, exploit-uri exista, sunt 2 insa nu se stie daca vreunul va fi folosit prea curand.

 • Bogdan Ungureanu

  Vrem JB pentru ipad2,Vrem JB pentru ipad2,Vrem JB pentru ipad2, facem galerie :))

 • daniel

  pfuu ce bine am facut ca am ramas la ipad 1 ca ma batea gandul sa-l vand sa trec la ipad 2. fara jailbreak cel putin pentru mine ipad 2 e useless.

 • Atât timp cât ai iPhone 4 cu a sa retina display , iPad 2 este useless momentan :)! Si o spun datorită faptului ca cele 2 ecrane diferă foarte mult iar ” naveta ” aceasta e obositoare ! Zaone nu ai observat treaba asta ?:)

 • Sonny

  Sincer eu nu m-am asteptat la nimic de la Veeence! Daca apare cv o sa vina de la dev-team jb integrat in greenpois0n! Si iPad 2 are un display excelent mai bun decat ipad1, am avut si iphone 4 , dar e mai comfortabil sa lucrezi pe ipad…

 • Asbogdan

  @sonny Ma distreaza teribil personajele ca tine care habar nu au despre ce e vorba:
  Veeence e doar un personaj care afla info mai repede de cat altii. Ce spunea el este ca i0nic si un alt expert in securitate au un posibil jb.
  Greenpois0n apartine grupului chronic dev si cel care se ocupa de jb pt iPad 2 e p0sixninja.
  Ecranul e mai bun doar datorita luminozitatii si unghiului de vizualizare. Rezolutia e identica.
  Mai citeste cate ceva si tine-ne la curent. 😉

 • Sonny

  @Asbogdan: Eu nu am zis nimic despre rezolutie! am zis ca e mai bun!
  My bad…daca citesti tweetul reiese ca veeence nu are JB. Daca scrii un roman nu inseamna ca stii mai multe ;D
  Ah si distractie placuta ;D