Prima Pagina accesorii Video: Mimics – instaleaza un iPhone in bordul masinii tale

Video: Mimics – instaleaza un iPhone in bordul masinii tale

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YcggnNVTNwI[/youtube]

Mimics este un sistem foarte interesant dezvoltat de un american care ne permite sa instalam un iPhone in bordul masinii noastre. Sistemul este constituit dintr-un monitor touchscreen la care va conectati iPhone-ul insa partea interesanta este ca prin acel monitor va puteti controla terminalul. Pe monitor este afisata imaginea de pe ecranul iPhone-ului vostru folosind un cablu HDMI si accesoriul special al celor de la Apple iar comenzile sunt transmise prin BlueTooth catre iPhone. Desigur ca sistemul necesita jailbreak-uirea dispozitivului vostru pentru a permite interactiunea dintre ecran si iPhone insa eu spun ca merita bataia de cap.

Partea interesanta este ca puteti sa va conectati terminalul si la sistemul de sonorizare a masinii deci veti putea asculta toata muzica din iPhone. Ecranul afiseaza absolut tot ce apare pe ecranul iPhone-ului deci veti putea rula absolut orice aplicatie compatibila cu iOS. Mimics este un sistem foarte interesant insa pretul la care este vandut mi se pare foarte mare. Exista 3 versiuni iar preturile incep de la 243$ si ajung pana la 629$. Mai multe detalii puteti afla de pe site-ul oficial al producatorilor.

  • da…mi’as lua fara sa stau sa ma gandesc prea mult

  • mult prea scump , masina mea nu se afla printre marcile suportate (ceea e de kkt) , si in plus la 1000 euro iti iei un sistem multimedia ptr masina foarte bun …

  • cluca1969

    Mai bine iti cumperi un iPad2 si gata.

  • Dimitri

    Da, mult mai tare cu un iPad, dar cum o rezolvi cu dash-ul? cum faci sa o integrezi perfect? Cum faci sa pui mufa la portul OBD? Deja daca stii sa faci toate astea atunci sistemul asta nu mai ti se adreseaza, nu?