Video: Aplicatia Gazetei Sporturilor pentru iPad este disponibila in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WajE5OPWOPQ[/youtube]

V-am spus zilele trecute ca Gazeta Sporturilor va lansa o aplicatie pentru iPad in AppStore si iata incepand de ieri o avem disponibila. Aplicatia lor functioneaza pe baza unor abonamente la revista, adica puteti vizualiza pe iPad o editie speciala a Gazetei Sporturilor prin achizitionarea unui abonament lunar de 2.39€. Achizitionand un abonament aveti acces la editiile zilnice ale GSP pentru iPad insa daca nu doriti sa platiti un abonament lunar atunci puteti alege sa achizitionati in fiecare zi cate o editie pentru 0.79€. O data ce ati facut un abonament acesta va fi automat reinnoit inainte sa expire asa ca aveti grija cum folositi aplicatia.

Aplicatia in sine ofera acces la editiile zilnice daca aveti abonament ori la un preview al editiei zilnice. Preview-ul functioneaza foarte greu si sincer sa fiu nu ma asteptam la asa ceva. Aplicatia permite accesarea site-ului gsp.ro dintr-o mini fereastra insa cred ca e mai utila incarcarea site-ului direct din Safari. Cam astea sunt optiunile pentru cei fara abonament. Daca aveti abonament atunci puteti vedea toate editiile disponibile pentru abonamentul vostru, puteti accesa o sectiune cu fotografii, sectiunea copertelor editiilor zilnice si desigur sectiunea unde puteti citi paginile fiecarei editii.

N-as putea spune ca e o aplicatie extraordinar de grozava insa pentru cei care doresc stiri direct pe tableta presupun ca e utila. Aplicatia in sine este gratuita in AppStore.

Pretul initial:
Nume:
Gazeta Sporturilor – GSP.ro

Gratuit





Developer: Convergent Media …
 iPad Only
Categoria: Sports


Descriere: Gazeta Sporturilor, fondat in 1924, este al treilea ziar de sport din Europa ca vechime si si-a construit reputatia unui investigator curajos si obiectiv al chestiunilor delicate din sport, bani publici, pariuri si loterii.

Aplicatia Gazeta Sporturilor …


Dimensiunea aplicatiei este: 3.5 Mb