Prima Pagina aplicatii Video: Aplicatia Gazetei Sporturilor pentru iPad este disponibila in AppStore

Video: Aplicatia Gazetei Sporturilor pentru iPad este disponibila in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WajE5OPWOPQ[/youtube]

V-am spus zilele trecute ca Gazeta Sporturilor va lansa o aplicatie pentru iPad in AppStore si iata incepand de ieri o avem disponibila. Aplicatia lor functioneaza pe baza unor abonamente la revista, adica puteti vizualiza pe iPad o editie speciala a Gazetei Sporturilor prin achizitionarea unui abonament lunar de 2.39€. Achizitionand un abonament aveti acces la editiile zilnice ale GSP pentru iPad insa daca nu doriti sa platiti un abonament lunar atunci puteti alege sa achizitionati in fiecare zi cate o editie pentru 0.79€. O data ce ati facut un abonament acesta va fi automat reinnoit inainte sa expire asa ca aveti grija cum folositi aplicatia.

Aplicatia in sine ofera acces la editiile zilnice daca aveti abonament ori la un preview al editiei zilnice. Preview-ul functioneaza foarte greu si sincer sa fiu nu ma asteptam la asa ceva. Aplicatia permite accesarea site-ului gsp.ro dintr-o mini fereastra insa cred ca e mai utila incarcarea site-ului direct din Safari. Cam astea sunt optiunile pentru cei fara abonament. Daca aveti abonament atunci puteti vedea toate editiile disponibile pentru abonamentul vostru, puteti accesa o sectiune cu fotografii, sectiunea copertelor editiilor zilnice si desigur sectiunea unde puteti citi paginile fiecarei editii.

N-as putea spune ca e o aplicatie extraordinar de grozava insa pentru cei care doresc stiri direct pe tableta presupun ca e utila. Aplicatia in sine este gratuita in AppStore.

Pretul initial:
Nume:
Gazeta Sporturilor – GSP.ro

Gratuit

Developer: Convergent Media …
 iPad Only
Categoria: Sports


Descriere: Gazeta Sporturilor, fondat in 1924, este al treilea ziar de sport din Europa ca vechime si si-a construit reputatia unui investigator curajos si obiectiv al chestiunilor delicate din sport, bani publici, pariuri si loterii.

Aplicatia Gazeta Sporturilor …


Dimensiunea aplicatiei este: 3.5 Mb


 

 • Share it please pentru cei interesati!

 • Marian

  Ce merge asa in reluare?

 • Cand dai preview la editie, daca faci scroll sus/jos se misca greoi.

 • Alexandru

  Macar daca dadeau prima editie gratuit sa vedem si noi cu ce se mananca. Asa n-am tinut-o pe ipad mai mult de 2 minute.

 • da pai continutul de pe net cu cel de pe print nu se pupa fiind diferit si senzational… pe mine nu m-a convins

 • Sunny

  Cum sa cumperi asa ceva cand cei care scriu pt gsp online sunt niste agramati. Ei nici macar nu stiu sa scrie corect gramatical si mai scot si aplicatie sa se laude.

 • Claudiu

  Da, deși anunțată mai târziu, aplicatia GSP a apărut înaintea celei noi a iDevice.ro, anunțată deja de vreo 3 saptamâni și încă neapărută…
  Troubles in Paradise?

 • Aplicatia GSP era deja in AppStore cand au anuntat ei. Desi ironia ta ma incanta peste masura, nu exista probleme nicaieri.