Video: In The Box permite portarea aplicatiilor de pe Android pe iOS

6

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fhyd18h_as4[/youtube]

In The Box este un nou proiect lansat de un dezvoltator francez care va permite dezvoltatorilor de aplicatii pentru Android sa isi porteze aplicatiile pe platforma iOS. Programul dezvoltat de el folosest platforma de virtualizare Dalvik iar in esenta procesul este asemanator cu cel dezvoltat de Adobe pentru portarea aplicatiilor flash pe iOS. Dezvoltatorii trebuie intai sa faca o parte din cod in Xcode apoi sa porteze aplicatia in limbajul de programare acceptat de Apple iar rezultatul final este o aplicatie care poate fi trimisa la aprobare in AppStore pentru ca va fi la fel de buna precum una normala.

“in the box” is a porting of Dalvik VM and Gingerbread Android APIs on top of iOS. It enables Android application developers to execute their Android application on iOS.

At this time, project is not really ready to checkout. Please, wait a little during cleaning stage. You could contribute very soon, but you are welcome right now in discussion groups.

We will update the status of this project on this page, as well as in announcement discussion group.

Proiectul In The Box este foarte interesant si daca in final se va dovedi a functiona asa cum il prezinta initiatorul sau atunci cu siguranta va fi foarte multa lume interesata sa il foloseasca. Voi ce aplicatii de pe Android ati dori sa vedeti si pe iPhone, asta daca exista vreuna care sa va placa si nu este in AppStore. Pentru cei interesati, codul sursa al In The Box poate fi gasit aici.