Divizia PR pentru iPhone a Apple cheama jurnalistii britanici la WWDC, iPhone 5 ar putea fi prezentat

WWDC 2011 incepe sa devina din ce mai atractic desi Apple il anunta ca fiind dedicat in totalitate software-ului. Echipa de PR pentru iPhone a Apple a chemat cei mai importanti jurnalisti din Marea Britanie la WWDC 2011 insa deocamdata nu se stie ce li s-a promis sa vada acolo. Daca este sa ne gandim logic atunci iOS 5 va fi atractia principala despre care jurnalistii trebuie sa scrie, daca ne gandim putin mai departe atunci un nou iPhone ar putea fi motivul acestei chemari. Oricum s-ar prezenta situatia, echipa de PR a facut eforturi importante in a ii convinge pe jurnalisti sa vina iar asta ma face sa cred ca interesul ar putea fi scazut, cel putin din partea unor jurnalisti.

A source tells us that Apple’s UK iPhone PR team is approaching journalists from major publications to fly out to the event in San Francisco next month. The obvious conclusion would be that Apple is announcing a new iPhone. Or rather, an updated model. The iPhone 4S is slated as a stop-gap before the appearance of a true, ‘&%!*, they’ve done it again!’ game-changer next year.

Nu voi spune ca Apple va lansa sigur un iPhone dar e clar ca undeva ceva s-a facut gresit daca jurnalistii nu mai bat la portile celor de la Apple sa ceara un loc la conferinta. Pana acum asa s-a intamplat si Apple avea de unde alege insa acum situatia e putin cam diferita. Speranta mea este ca la WWDC 2011 vom vedea un nou iPhone.

18 COMENTARII

  1. Degeaba veti trece pt k veti fi foarte dezamagiti,ca si cum lasati bmwul si va urcati intro laguna(cam proasta comparatia dar nah),odata obisnuiti cu performanta buna s aplicatii fara lag s de buna calitate nu veti putea ramane p android,asa am facut eu,d la 3g am trecut la x10 s abia am asteptat sal dau s sa iau un 4,cel putin pana iasa 6 o sa mearga cam tot p el s sunt f multumit:),iar legat de iphonul minune ce va fi lansat eu zic ca vor fi 2 vers anu acesta,unu mini cu specs de ip4,si un dual core:);),oricum iphonul desii p multi va plictiseste ca nu are widgituri animate parerea mea e ca are tot c trebuie sa fie un mini pc si telefon in acelasi timp fara sati bati capu cu laguri,malware,etccc

  2. Dar pana la urma chiar si fara un iPhone nou luna viitoare tot este o lansare de iOS ca poate fi destul de spectaculoasa . De ce trebuie sa fie mania asta cu un iPhone nou ?!

  3. Pentru ca un iOS 5 are nevoie de un iPhone nou. Voi spuneti ca un iPhone nou in fiecare an e mult, restul producatorilor scot telefoane pe banda rulanta, la fiecare 6 luni apare altul. Dupa 1 an te cam plictisesti de un telefon si vrei ceva nou.

  4. Departamentul de PR nu cheamă jurnaliștii pentru că aceștia nu ar manifesta interes, ci pentru că ăsta este rolul unui departament de PR, relația cu presa! Și pentru a-și menține relații cât mai bune, îi mai perie nițel pe jurnaliști, le transmite invitații cu zbor și cazare plătite de organizatori, ș.a.m.d. Nimic deosebit aici.

    Iar punctul de atracție la conferință nu va fi un nou model de iPhone, care să fie imediat imitat de producătorii asiatici (vezi comentariile de mai sus referitoare la Galaxy S2), ci o nouă versiune de iOS, care practic va face diferența prin noile funcții pe care le va introduce – fără un OS la fel de avansat, specificațiile hardware ale imitatorilor nu vor mai prezenta niciun interes, pentru că oamenii vor căuta funcțiile conferite de noul sistem de operare, nu cele inerente pieselor hardware. Aici Apple are un avantaj față de producătorii de hardware și în această direcție și-a concentrat tot efortul.

    Cu un nou iOS, chiar și iPhone-urile actuale vor părea niște modele noi, care vor pune în umbră imitațiile celorlalți, fără a fi necesar efortul de a produce și a distribui modele noi (cel puțin deocamdată). Despre asta este vorba la WWDC 2011!

  5. Eu raman cu iphone pentru ca i love iphone 4!si daca nu se lanseaza mai bine ca nu dau bani pe alt iphone.cand vorbiti de galaxy s2 cred ca nu aveti idee ce vorbiti.m-am jucat cu el si e o coaja de telefon.culorile sunt prea tari,ireale,e suspect de usor,pare fragil.capacul de pe spate are cred ca 1 mm grosime si tre sa fi atent sa nu-l crapi cand desfaci sa bagi simul.am pornit cu toate aplicatiile inchise simultan mdern combat 2 si iphoneul 4 intra mai rapid in joc.samsung nu are gyrosenzor in acel joc.telefonul are dar nu are jocul.cine e obisnuit cu aplicatiile foarte multe din ios plange cu android in mana si pe android nu poti face jailbreak sa furi aplicatii cum punem noi cu itunes de pe net in iphone.

  6. Ma nou presa vrea crime, violuri… cre ca au vazut astia audienta in Romania (stirile de la ora 5 pe Pro TV)… cu emmy awards ale lor… ce iphoane… ce stiri utilitare sau economice… crime sa fie tata! :))

  7. Sa va spun eu ce miar place si cred ca asta se va intampla:
    Apple a pus baza mare pe iOS5 pentru ca un telefon deja existent cum ar fi iphone4 sa depaseasca din start ultimul iesit de la samsung,si prieteni nostri de mai sus care vor sa cumpere s2 dupa aceea trebuie sa il vanda la un pret de aproape nimic ca sa poate sa cumere din nou un iphone 🙂 🙂 🙂 si nu doar ei ,ci inca o noua fasa de clienti noi care vor ramane uimiti de noutatile aduse de ios 5