Prima Pagina Apple Interviu cu tanarul dat in judecata de Apple pentru vanzarea unor kituri...

Interviu cu tanarul dat in judecata de Apple pentru vanzarea unor kituri de conversie pentru iPhone 4 alb

4

Ieri v-am spus ca Apple a dat in judecata tanarul care vindea kituri de conversie pentru iPhone 4 alb. Apple si-a motivat atunci decizia prin faptul ca acele kituri se regaseau componente ale iPhone 4 furate si kiturile in sine afectau felul in care este perceput brandul companiei de catre clienti. Impreuna cu cererea de chemare in judecata Apple a introdus si o cerere prin care renunta la actiune, semn ca a ajuns la intelegere cu familia tanarului care vindea respectivele kituri de conversie.

Q: When did you first find out about the lawsuit? Did Apple call or send a letter?
A: I came back from school today and saw your email. Lol.

Q: So have your parents mostly been handling the case then?
A: I told Apple’s lawyer that I’m sick and to meet when I get better. That was last week. I’m [sic] been handling the whole thing

Q: So you have not settled?
A: I think that will be decided in the meeting.

Partea interesanta a acestei povesti abia acum vine deoarece intr-un interviu acordat revistei Fast Company tanarul vanzator sustine ca nu stie absolut nimic despre cererea de chemare in judecata a celor de la Apple. El sustine ca nu a ajuns la nici o intelegere cu Apple si ca nu are un avocat care sa il reprezinte in aceasta disputa. El sustine ca nu a facut 130.000$ din vanzari asa cum s-a speculat in presa si ca nu are in momentul de fata indeajuns de multi bani pentru a angaja un avocat. El continua spunand ca va discuta cu avocatii Apple pentru a ajunge la o intelegere pentru incheirea disputei.

In final se pare ca Apple a pornit si a oprit un proces care probabil nici macar nu ar fi trebuit sa ajunga in vreo instanta americana. Probabil tanarul va avea de platit onorariile avocatilor Apple sau o suma modica pentru deranjul cauzat echipei de avocati a Apple.