Project IF in curand pe iOS

Project IF este un nou proiect misterios lansat de catre iH8sn0w, dezvoltatorul aplicatiei sn0wbreeze. Proiectul a fost lansat acum 4 zile si deocamdata are doar un cont de Twitter pe care am fost anuntati ca in 4 zile se va lansa ceva. Project IF va reprezenta ceva nou pentru comunitatea iOS, ceva nemaivazut, ceva secret despre care nimeni nu spune nimic deocamdata, cel putin nu public. Nu stie nimeni ce se intampla cu acest Project IF insa presupun ca nu va fi atat de grozav precum il prezinta iH8sn0w insa ramane sa vedem joi despre ce va fi vorba. Nu trebuie sa va faceti sperante prea mari, presupun ca e vorba despre vreun programel care va indeplini o anumita functie pentru iDevice-uri si nimic mai mult.

Joi va fi lansarea oficiala si va voi anunta in legatura cu noutatile prezentate de iH8sn0w.

9 COMENTARII

  1. EU AM ASA O BANUIALA CA E VB DE UNLOCK ,PTR CA DIN CATE AM INTELES NU E VB DESPRE IPAD2 SI POZA CARE A ALESO PTR TWITTER CEA CU PORUMBELU CE AR PUTEA SEMNIFICA ,LIBRETATE ,FREEDOM ,FREE =UNLOCK ELIBERARE ,IN FINE ZIC SI EU CE INTERPRETEZ ASA DE PLICTISEALA VOM VEDEA PANAA JOI CE VA FI :))
    CU TOATE CA iH8sn0w NU A AVUT SOLUTII DE UNLOC DOAR DACA SA REPROFILAT 😉

  2. Nu cred ca va fi baseband downgrade. In poza e un Iphone 4 si cred ca va fi ceva legat de i4. Dar nu se stie… speranta moare ultima… eu sincer sper sa fie un programel care sa activeze functia gps pe bb 06.15.00 😀