Concurs: Castiga un FM Transmitter si una dintre cele 4 carcase Bumper de la Easydeal.ro si iDevice.ro

Avand in vedere ca ultimul concurs a fost atat de popular , impreuna cu cei de la EasyDeal.ro am hotarat sa mai organizam unul saptamana aceasta insa cu un set diferit de premii. Veti avea ocazia sa castigati un FM Tramsmitter cu telecomanda si incarcator de masina plus una dintre cele 4 carcase SGP Neo Hybrid EX Bumper pentru iPhone 4 puse la dispozitie de Easydeal.ro :

Pentru a participa trebuie sa ma urmariti pe Twitter sau pe Facebook, sa dati un retweet sau un share acestui articol pe contul vostru folosind butoanele de mai jos si sa lasati un comentariu cu textul Particip. Va rog sa comentati logandu-va cu contul vostru de FaceBook sau Twitter. Voi verifica, conturile castigatorilor sa vad daca au dat retweet sau share iar cei care nu au facut acest lucru vor pierde premiul. Nu fortati nota, daca nu stiti sa lucrati cu Facebook sau Twitter nu va inscrieti in concurs pentru ca va voi descalifica! Va urez mult noroc!

Concursul se va incheia vineri la ora 12:00 cand voi alege cate un castigator pentru fiecare premiu pus in joc. Le multumesc celor de la EasyDeal.ro pentru contributie si va recomand sa le vizitati magazinul online! Succes!