Promotiile zilei pe iDevice.ro – 1.06.2011

Toate promotiile publicate in acest articol sunt disponibile la preturile afisate doar in ziua publicarii. Daca cititi acest articol la o data ulterioara va rog sa verificati daca pretul afisat aici corespunde cu cel de pe magazinul de unde intentionati sa faceti achizitia.

Suport masina transmitator FM – Pret: 430 RON/324 RON

Compatibilitate: iPod, iPod touch,classic, iPhone 3G

Sistem audio iHome iP3BZE -Pret:805,49 RON

Caracteristici: 50W/Studio Series (DPS Bongiovi )DSP-ul Bongiovi proceseaza semnalul audio in timp real, extinde latimea de banda, refacand armonicele lipsa fara a creste puterea semnaului audio la iesire. Rezultatul acestui proces de prelucrare digitala este un sunet  cu o calitate de neegalat/ Clariatea sunetului iHome ne face sa fim diferiti/DPS Bongiovi/Incinte acustice Reson 8/Reglaje EQ-BASS, inalte pentru a asculta muzica asa cum iti place tie/Intrare audio auxiliara/Telecomanda

Compatibilitate: toate modelele iPod/iPhone

10W USB Power Adapter– Pret:199,99 RON

Caracteristici: Port USB

Compatibilitate: iPad/iPad2/iPhone4

Folie protectie Cellular Line Bekonnekt ultra glass – Pret: 89.99 ron

Caracteristici: Anti-fingerprint, anti-glare coating

Compatibilitate: iPad2

Suport masina WindowSeat – Pret: 129 RON/121RON

Compatibilitate: iPhone/iPod touch

dock Boston Acoustics BADUOIPW-EU – Pret: 1.043,99 RON

Descriere: Gratie formei unice a docking station-ului, a celor doua difuzoare de 3,5” si a sistemului audio BassTrac®, Boston Acoustics Duo ofera o calitate audio excelenta pentru muzica stocata in player-ul andocat.  De asemenea, baza de andocare ofera si functia de incarcator, astfel ca puteti reincarca bateria iPod-ului chiar in timpul redarii melodiei preferate.

Compatibilitate: iPod