Optiunea de a face download automat update-urilor aplicatiilor va fi disponibila in iOS 5

Asteptati noi functii pentru iDevice-urile voastre? Daca da atunci iata una care aparent ar fi fost facuta cunoscuta publicului cu aproape 3 luni in urma insa abia acum ajunge in atentia noastra. Apple a actualizat documentatia App Store-ului acum aproximativ 3 luni de zile si a inclus in informatiile disponibile online o fraza care ne duce cu gandul la implementarea unui sistem care ar face update automat aplicatiilor noastre. Fraza este cat se poate de clara si nu se refera la un feature disponibil deja in iOS pentru ca in momentul de fata nu avem nici o optiune care sa ne permita sa setam descarcarea automata a update-urilor pentru aplicatiile noastre.

Of if your device has Automatic Download enabled for apps, your updates will download to your device without having to sync.

Dupa cum este prezentata functia se pare ca in iOS 5 am avea o optiune pentru iDevice-urile noastre care ne-ar permite sa le dam posibilitatea de a isi actualiza singure aplicatiile. Desigur ca ar exista si optiunea de a bloca aceasta actualizare automata pentru ca nu toata lumea este dispusa sa faca actualizar chiar si cand nu se afla acasa langa o retea Wi-Fi. N-as putea spune ca este o optiune extrem de importanta, eu cred ca toti asteptam niste schimbari de design si implementarea altor functii mult mai utile. Partea interesanta este ca dupa prezentarea acestei informatii Apple a inchis sectiunea unde se vorbeste despre actualizarile pentru aplicatii.

2 COMENTARII

  1. Daca vin cu prostii cu update automat, si mai inventeaza ei ceva ce ar fi trebuit sa existe din 2007 si ne da iar cu portia si nu va lucra nimic la design va fi o conferinta de nimic. Parca vad ca va prezenta un widget si va bate campii cu twiter update si asta va fi tot. Vom vedea. Sa nu ne pripim.

  2. Asteptam cateva functii implementate in telefoanele GSM de cel putin 10 ani;

    – Raport de livrare pt SMS uri / MMS uri;
    – Mai multe optiuni la devierea de apeluri (cand ai tel inchis/ocupat, etc);
    – Profile implementate in iOS;