Prima Pagina Cydia ColorShot – tweak-ul numarul 8 al TweekWeek

ColorShot – tweak-ul numarul 8 al TweekWeek

ColorShot este tweak-ul numarul 8 lansat in cadrul Tweak Week insa acesta nu vine de la Ryan Petrich, initiatorul proiectului, ci de la dezvoltatorul italian Filippo Biga. ClorShot are o functionalitate extrem de simplua si extrem de inutila, practic modifica doar culoarea flash-ului care apare pe ecran atunci cand facem un screenshot. Un screenshot poate fi facut apasand simultan butoanele lock si Home ale terminalelor noastre si in mod normal flash-ul care apare este de culoare alba. ColorShot afiseaza o culoare aleatorie atunci cand facem un screenshot insa aici se limiteaza intreaga sa functionalitate.

ColorShot este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul http://rpetri.ch/repo. Tot acolo veti gasi si restul tweak-urilor lansate pana acum prin Tweak Week.

 • asa repede trec saptamanile?

 • Poftim?

 • se numeste tweak week , nu se posteaza cate un tweak la fiecare sapatamana? cand au trecut 8 saptamani ca acum 3-4 sapt ai inceput sa postezi :))

 • Defapt e cate un tweak pe zi :)) Au trecut abia 8 zile de cand au inceput sa publice tweak-urile. Am scris initial ca e vorba despre cate un tweak nou in fiecare zi.
  TweakWeek
  A tweak a day for a week
  Every day for a week I will release a free open source tweak on my source.
  After that, popular developers from the community will each take a week.

 • aaa :))
  PS: ai scris “weak” in titlu si la tags.

 • Da, ma gandeam la cat de slab e ColorShot :))