FaceBook va lansa in urmtoarele saptamani o aplicatie pentru iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oYuUP6-xotw[/youtube]

In luna noiembrie a anului trecut Mark Zuckerberg spunea ca tableta iPad nu este un dispozitiv mobil si nu merita sa aiba o aplicatie speciala facuta de compania FaceBook. Acum aflam ca in realitate FaceBook lucreaza de aproape un an de zile la o aplicatie pentru tableta iPad care va fi disponibila oficial in urmatoarele saptamani. In decursul acestui timp Zuckerberg a fost implicat activ in dezvoltarea aplicatiei care a fost refacuta de cateva ori insa se pare ca a ajuns la o versiune finala pe care FaceBook ar urma sa o lanseze in App Store in urmatoarele saptamani.

People who have seen the application said it has a slick design that has been tailored for the iPad and its touchscreen interface. Facebook developers and designers have also overhauled the Facebook Chat and Facebook Groups features for the application. And the app will go beyond the features available on the Facebook Web site by allowing users to shoot and upload photos and videos directly from the iPad’s built-in cameras.

Aplicatia a fost special conceputa pentru interfata touch a tablete iPad si va permite incarcarea de poze si filme din libraria noastra foto/video adica va avea in mare aceleasi functii precum versiunea pentru iPhone. Milioane de posesori de tablete iPad asteapta de foarte mult timp lansarea acestei aplicatii si sper ca FaceBook sa o lanseze cat mai repede deoarece aplicatiile alternative nu se descurca, chiar atat de bine.