Video: WiFi Booster \”imbunatateste\” puterea semnalului Wi-Fi pentru iDevice-uri

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-X_aZkBJqAE[/youtube]

WiFi Booster este un nou tweak lansat in Cydia chiar ieri care are menirea de a “imbunatati” calitatea semnalului Wi-Fi al terminalelor noastre. Tweak-ul nu modifica setarile chip-ului WiFi pentru a imbunatati calitatea semnalului in schimb scoate limitarea care bloca afisarea anumitor retele Wi-Fi care au semnal slab. In iOS Apple a impiedicat afisarea retelelor Wi-Fi care au semnal slab pentru a oferi utilizatorilor doar retelele cele mai apropiate cu cel mai puternic semnal care va oferi cea mai buna conexiune de internet. Scotand aceasta limitare WiFi Booster va afisa orice retele din preajma noastra atat timp cat ele sunt detectate de chip-ul Wi-Fi din iDevice. Va recomand sa folositi aplicatia WiFiFoFum pentru a vedea chiar si retelele ascunse.

Tweak-ul adauga si un indicator numeric pentru puterea semnalului retelei Wi-Fi insa afiseaza sub denumirea fiecarei retele si adresa MAC a router-ului la care urmeaza sa ne conectam. Cred ca WiFi Booster este util pentru foarte multe persoane si probabil unii vor plati pretul de 1.99$ pentru a il achizitiona din repo-ul BigBoss. Desi nu se specifica nimic, nu cred ca tweak-ul este compatibil cu iOS 5.

WiFi Booster is a tweak for the Settings app that enhances the Wi-Fi networks list to display all networks in range by removing the signal level limit. This allows you to connect to as many networks as a WiFi scanning app would see, e.g. WiFiFoFum, directly in the Settings app. Sometimes the number of networks available is increased by over 100%!

The network list item has also been enhanced to show the BSSID (AP MAC address) and RSSI (signal level) for each network.

No new icons are added to your homescreen. Ehancements are for the Settings app’s Wifi Network list.