Video: G-Connect – o unitate de stocare externa compatibila cu iDevice-urile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ge5Hegcy1h0[/youtube]

G-Connect este un nou produs lansat de firma Hitachi care in esenta este un HDD portabil la care ne putem conecta de pe un iDevice folosind o simpla conexiune Wi-Fi. Unitatea de stocare a celor de la Hitachi este compatibila cu orice iDevice si pentru a accesa fisierele stocate in ea este nevoie de o aplicatie speciala ori de un browser. Unitatea de stocare poate fi conectata si la o retea iar continutul ei poate fi vizualizat de oriunde de pe web prin simpla accesare a unei adrese IP. Cei de la Hitachi sustin ca G-Connect Wireless poate face streaming simultan pentru 5 dispozitive in cazul filmelor SD si streaming simultan pentru 3 dispozitive in cazul filmelor HD.

G-Technology by Hitachi offers premium external storage solutions, ranging from portable to desktop and now wireless! Our complete portfolio delivers unmatched performance, reliability and style designed for Mac or PC users. With our ever-expanding offerings, you choose which storage solution is best for you – whether you’re connecting via USB, FireWire, eSATA, mini-SAS, or wirelessly!

G-Tech enables you to store, protect, and easily access your content. From streaming music to sharing movies to intensive video editing – we’ve got you covered!

G-Connect are un HDD de 500GB in interior disponibil la pretul este de 199.99$, destul de acceptabil pentru un asemenea tip de dispozitiv. Dispozitivul permite conectarea la un calculator prin unul dintre porturile : USB, FireWire, eSATA, mini-SAS si vine echipat cu o baterie care ar trebui sa permita streaming-ul continutului media pentru cateva ore bune.