Guvernul argentinian interzice vanzarile de terminale iPhone si BlackBerry

Guvernul argentinian a luat zilele acestea o decizie extrem de surprinzatoare si a blocat vanzarile de terminale iPhone si BlackBerry. Cred ca aceasta este prima oara cand o tara interzice vanzarea terminalelor iPhone in baza unui motiv care nu are legatura cu vreun defect al dizpozitivului. Guvernul Argentinian a adoptat zilele acestea unele masuri menite sa reduca nivelul inflatiei dar sa si stabilizeze moneda nationala in fara dolarului american iar vanzarile unor produse electronice, printre care terminalele iPhone si BlackBerry, au fost momentan blocate.

Pentru a vinde in continuare terminale iPhone Apple ar trebui sa construiasca o fabrica in Argentina, lucru pe care companii precum Nokia, Samsung, Motorolas sau LG l-au facut deja. Probabil Apple nu va construi o fabrica special pentru argentinieni si daca guvernul nu se va razgandi atunci in Argentina nu vor mai putea fi achizitionate terminale iPhone de acum incolo.

11 COMENTARII

  1. ….:))))…..da,tare chestia….raspunsul?….cu ipad-uri si mac-uri…..hahaha…..loool,idei vor fi,s-au limitat doar la telefoane…

  2. Mă voi suntetzi dusi cu pluta rău de tot. C’mon fără iPhone ? Disperatzi frateeeee. E doar un telefon. Traitzi-va viața , nu mai datzi asa mare importantă acestui device. Pe bune , mă speriatzi. Citesc cu drag acest forum dar cateodata vad niște comentarii ce mă lăsa rece.

  3. @Cond0r ar putea fi , dar crede-mă , citesc acest blog / forum / site cum vreți de mai mult timp , din plăcere si cateodata citesc si comentariile. Sunt multi “disperatzi” care nu vad decât iPhone. Nu își pot imagina viața fără iPhone. Mi se pare prea mult, e totuși un telefon:) da-l la naiba 🙂 acest coment mi-a pus capac. @george if you don’t have an iPhone , well ….. You don’t have an iPhone.

  4. Ce prostie, nu fac decat stimuleze bisnitarii, nu v-a ramane nimeni fara iphone sau alte chestii electronice doar ca le vor lua de la “baieti” cum se intampla si la noi.

  5. Pai o sa se vanda la negru si statul pierde mai mult si banii din tva.vor cumpara de la vecini.ce idioti.si vorba cuiva de mai sus nu as putea trai fara iphone si ipad.ar trebui sa butonez allview?common?no way!