iOS 5 beta 2 aduce modificari si pentru notificarile aplicatiei Mail

Daca ati instalat iOS 5 beta 1 pe terminalele voastre atunci ati observat cu siguranta faptul ca puteai seta astfel incat mesajele de notificare pentru noile emailuri sa fie afisate exact ca orice alta notificare din iOS. Eu am setat modul banner si de fiecare data cand primeam un mail nou imi era afisat un mesaj in partea de sus a ecranului. Daca aveam mai multe mesaje necitite atunci in partea de sus imi aparea separat cate un mesaj pentru fiecare mail necitit din aplicatia Mail si daca erau 20 atunci toate 20 erau afisate acolo.

iOS 5 beta 2 aduce o modificare in acest mod de afisare a notificarilor, mai exact acum daca avem multe mailuri necitie vom fi atentionat cu privire doar la 3 dintre ele iar pentru restul vom vedea o notificare in care exista un mesaj care suna cam asa : You have x unread mails. Noutatea adusa de Apple este de bun augur deoarece nu trebuie sa asteptam sa ne fie afisat cate un mesaj pentru fiecare emil nou ci suntem atentionati doar ca avem un numar de mesaje necitite.

2 COMENTARII

  1. Totusi, dupa 7 ani de zile, au facut ca iOS ul sa inchida conexiunea imap dupa ce isi face treaba ? In loc sa lase conexiunea deschisa si practic sa se acumuleze mai multe, iar apoi sa te trezesti ca ai 10-20 de procese active pe server.