Noi versiuni ale MacBook si Mac Mini ar putea fi lansate curand de catre Apple

Daca saptamana trecuta vorbeam despre stocuri mici pentru MacBook Air iata ca saptamana aceasta avem acelasi lucri si pentru MacBook si Mac Mini. Se pare ca anumiti retaileri americani si britanici, printre care si gigantul Amazon, ar fi ramas fara stocuri de MacBook si Mac Mini ceea ce sugereaza ca Apple pregateste lansarea unor noi versiuni ale acestor produse. In magazinul online al celor de la Apple MacBook-urile sunt inca disponibile cu livrare in 24 de ore in cazul unei comenzi insa la marii retaileri nu mai poate fi achizitionat nici un produs.

Specifically, Amazon, MacConnection, On Sale and J&R are all out of stock. In addition, inventory of the entry-level portable is low at DataVision.  In addition, one of Europe’s largest distributors is completely out of stock of the white MacBook, and lists no estimated time of arrival for new shipments. Sources indicated that this is unusual, but not necessarily a sign that the current model will be discontinued.

Actuala versiune a MacBook a fost lansata de catre Apple in luna mai a anului trecut in timp ce actuala versiune a Mac Mini a fost lansata in luna iunie deci ambele ar putea fi inlocuite acum avand in vedere ca Apple lanseaza versiuni noi ale produselor actuale la aproximativ 1 an distanta. Din pacate nu exista nici un fel de zvonuri cu privire la posibilele schimbari pe care le-ar putea aduce noile versiuni insa se merge pe ideea implementarii platformei Sandy Bridge si a celei Thunderbolt.