Prima Pagina jailbreak Domeniul Jailbreakme.com scos la vanzare

Domeniul Jailbreakme.com scos la vanzare

Domeniul jailbreakme.com a fost scos la vanzare pe celebrul site Godaddy.com acum mai bine de o luna. comex nu este detinatorul domeniului deci nu el l-a scos asa cum a confirmat in acest tweet dat acum o ora. Detinatorul domeniului pare a fi dispus sa il vanda pentru suma de 2.500$ si deocamdata exista 27 de oferte facute vanzatorului dar niciuna nu a fost acceptata. Listarea de pe site ar putea fi falsa si detinatorul domeniului sa nu fie cel care a deschis licitatia insa chiar daca domeniul va fi vandut, solutia de jailbreak va fi urcata pe un alt domeniu si noi oricum o vom putea folosi.

Daca jailbreakme.com va fi vandut sau nu conteaza mai putin, importanta este solutia de jailbreak care va fi disponibila prin intermediul sau. Faptul ca domeniul este de vanzare nu afecteaza in vreun fel lansarea solutiei de jailbreak.

  • @Zaone, scuze de off-topic iar, însă abia acum am observat că iPad-ul meu nu are backlight bleading. Mai este cineva cu ecranul în regulă sau în Republica Moldova sunt aduse alte partide, mai noi? Asta ar însemna că în UE s-au adus multe, care nu s-au vândut până acum. Chiar îmi este inreresant, că parcă toți s-au plâns că au această problemă. Am observat-o întâmplător, pornind camera din greșeală…