Prima Pagina Apple Prototip iPhone 4 de vanzare pe eBay pentru 26.000$

Prototip iPhone 4 de vanzare pe eBay pentru 26.000$

Desi Apple are in general grija ca prototipurile dispozitivelor sale sa fie returnate de catre persoanele care le testeaza inaintea lansarii oficiale, iata ca un prototip al iPhone 4 a ajuns sa fie vandut intr-o licitatie pe eBay. Vanzatorul sustine ca a achizitionat terminalul legal de la o persoana care nu il putea activa dar nici nu stia ca e vorba despre un prototip deci sustine ca din punctul sau de vedere achizitia a fost legala. Pentru ca dispozitivul este un prototip el s-a gandit ca merita suma de 26.000$ si daca ne luam dupa ofertele facute pana acum atunci sesizam ca lumea este interesata deoarece au fost oferiti chiar si 33.000$ pe terminal.

Pentru un utilizator normal pretul este colosal si nu justifica in vreun fel achizitia insa pentru competitorii Apple ar fi o achizitie care i-ar ajuta sa inteleaga cum testeaza compania dispozitivele. Probabil intr-un final se va gasi un cumparator si pentru el, cei care fac solutii de jailbreak cautau dispozitive de genul acesta cu software special insa nu cred ca ar fi vreunul dispus sa dea atatia bani pe acest prototip.

 • Current bid: US $999,999.00

  HAHA tare asta 😀 1 mil de dolari

 • daddy

  Din poza seamana cu un 4 normal sau e cv deosebit la el??k tot numi dau seama

 • Zduffy

  Are toata “zeama” unui iPhone 4 + cartea de programare (not user manual) a lui. Basca e necodat, neactivat… Ca sa dai banii astia ar trebui sa fii impuscat in cap inainte de a vedea site-ul asta. Macar sa fi fost iPhone 6, nu 5 ca il am. De hartie!

 • Au sters ofertele false, daca te uiti la poza vezi de unde 26k, atat era dimineata.

 • pai da dar tu zici ca cineva ar fi in stare sa dea atat.

 • Tu intelegi ca articolul a fost scris dimineata cand alea erau cifrele? Daca intelegi asta intelegi si informatiile din articol, e pretty obvious.

 • icetkk

  cred ca-l va cumpara cineva de la Apple, indiferent la ce suma ar ajunge.