Prima Pagina Noutati Infografic: Evolutia smartphone-urilor

Infografic: Evolutia smartphone-urilor

Smartphone-urile au evoluati enorm de mult in ultimul deceniu ajungandu-se de la tastaturi fizice si procesoare de 400 mHz la quad core si ecrane touchscreen de 4.3 inch in 2011. Industria smartphone-urilor a sarit cativa pasi cand iPhone-ul a fost lansat pe piata si de atunci producatorii se intrec in a aduce cel mai nou si mai puternic hardware pentru utilizatori. In doar 4 ani industria a evoluat cat in 10 si in ritmul acesta vom ajunge sa avem telefoane si tablete la fel de puternice precum laptop-urile sau calculatoarele.

Cei de la TechKing au facut un infografic in care prezinta evolutia smartphone-urilor si cred ca este interesant de vazut.

 • vladcbu

  interesant…totusi din 2002 pana in 2007 nu s-a mai intamplat nimic?

 • DomnulAvocat

  Nu ;)! Totul a pornit din 2007 odată cu lansarea iPhone 2g !

 • vladcbu

  mda, sunt convins.

 • cucubau

  Vremuri si amintiri frumoase…
  Nokia 9110 i Communicator imi luasem unul sh, nici nu stiam prea bine ce inseamna laptop la vremea aia dar eram convins ca acest Nokia e apogeul si chiar asa era pe atunci.
  De atunci incolo le-am cam testat pe toate, exceptie facand Palm si BB, RIM.

 • Zduffy

  Daca nu era Apple, numa troace aveam 🙂

 • Ar trebui mentionat tot in 2007 Nokia cu N95, care a impus un nou stadard in privinta camerei foto si de ce nu a specificatiilor hardware. Si eu cumparasem un N95 8Gb pt mine si 2G pt nevastamea dar cu 2g am stat si mam uitat la el pana a aparut un unlock deoarce nu puteai sa il cumperi deblocat. Pana la inceputul anului trecut nu am considerat ca merita sa schimb N95-ul cu orice model de iphone, dar e adevarat ca sumedenia de aplicatii a fost factorul hotarator aici asa ca miam luat un 3gs. Vorba lui Cucubau…vremuri si amintiri frumoase