comex va lansa un update pentru jailbreakme.com 3.0, iata de aduce nou

Nici o solutie de jailbreak nu este perfecta iar jailbreakme.com nu este o exceptie de la regula asa ca acum comex va rezolva o parte dintre problemele de care multi posesori de iDevice-uri se plang. Maine comex va lansa in Cydia un update pentru jailbreakme.com care va rezolva problema cu Camera Connection Kit dar si cu imposibilitatea de a instala Cydia. Am vazut ca multi dintre voi se plang de faptul ca aplicatia Cydia nu se instaleaza, ei bine se pare ca un restore ar rezolva problema insa Comex anunta ca va actualiza jailbreakme.com pentru a o rezolva. Dupa ce anunta el ca a rezolvat problema puteti incerca sa facei jailbreak direct de pe jailbreakme.com, tutorial aveti aici.

Rezolvarea pentru Camera Connection Kit va fi disponibila in Cydia probabil sub forma unui tweak care va contine codul necesar pentru a rezolva tot. Acest tweak va rezolva si problema care cauza imposibilitatea de a instala anumite pachete din Cydia.

10 COMENTARII

  1. Teoretic vorbind, daca am rezolvat vulnerabilitatea fisierelor PDF cu PDF Patcher 2, nu ar trebui sa mai putem reface jailbreak fara sa reinstalam OS-u, nu ?

  2. Aha. dar oricum, am vazut ca a scris pe tweeter ca pentru cei care au jailbreak deja, update-ul va veni sub forma unui update disponibil in Cydia, deci nu va trebui refacut tot jailbreak-u (sa pierdem iar toate alea 10 secunde :)) )