Prima Pagina Apple iPhone 5 si iPhone Lite in septembrie?

iPhone 5 si iPhone Lite in septembrie?

Lansarea iPhone 5 in septembrie pare aproape certa avand in vedere numeroasele informatii care indica acest lucru insa oare Apple pregateste si un iPhone ieftin? Ultimele informatii obtinute de cei de la 9to5mac de la surse apropiate Apple indica faptul ca o versiune ieftina a terminalului iPhone va fi lansata in toamna acestui an. Pe langa iPod Touch 5G, Apple va lansa un iPhone 5 cu un design nou dar si un iPhone ieftin care va fi diferit fata de iPhone 5 si va fi fabricat pentru a se “lupta” cu androizii pe piata low-end.

Dispozitivul va fi probabil disponibil la pretul de 350$ si va fi vandut deblocat clientilor prepay si nu numai. Foarte multi “informatori” incearca sa sugereze faptul ca Apple nitentioneaza sa lanseze un iPhone ieftin insa in final s-ar putea sa vedem doar un iPhone 4 la un pret mic si nimic mai mult. iPhone 4 ar trebui sa ii ia locul terminalului 3GS drept al doilea model de iPhone disponibil pe piata si e greu de crezut ca Apple va vinde 3 modele diferite de terminale iPhone. Vom afla in toamna ce va decide Apple insa nu va faceti prea mari sperante privind lansarea unui terminal de 350$.

  • Sunny

    Iphone 5 cu un design nou si iphone 4 la 350$ va rupe piata telefoanelor. E greu de crezut dar nu imposibila acea reducere.

  • Problema este ca iPhone 4 costa cam 230$ pentru a fi produs deci nu prea au de unde sa reduca pretul.

  • B06DAN

    @zaone a costat anul trecut 230 dolari procesul de fabricare. Cine stie cat costa anul acesta.

  • Zduffy

    Eu zic va aparea un iPhone 5 cu aceeasi carcasa numa ca ca va avea un arm dual core de 1,2 gb (downclockat la 1 ghz), 1 gb ram, flash de 64 gb (32 minim), camera de 8mpx si acelasi ecran retina display. Basca va avea terminalele GSM si cdma incluse, facetime imbunatatit cu efecte din photobooth, twitter integrat si un iOS 5 de se chinuie dev teamu sa-l sparga intr-un an sau 2. Asa cred ca o sa apara. Parerea Mea!