Noile MacBook Air si Mac OS X Lion lansate pe 13 iulie

Cei de la 9to5mac au primit informatii de la surse din interiorul magazinelor Apple care sustin ca in data de 13 Apple pregateste lansarea unor noi produse. Angajatii au fost anuntati ca in acea data vor fi nevoiti sa lucreze in cursul noptii si Apple ia asemenea decizii cand are de pregatit un magazin pentru lansarea vreunui produs. Avand in vedere ca Mac OS X Lion are deja o saptamana de cand a fost lansat in versiunea GM, este foarte posibil ca Apple sa il lanseze oficial atunci impreuna cu noua versiune a MacBook Air. MacBook Air ar trebui sa aduca platforma Sandy Bridge, tehnologia Thunderbolt dar si noi medii de stocare mult mai rapide.

We’ve heard from a few overseas sources that Apple Retail stores are planning ‘overnights’ on July 13th.  Overnights are generally where Apple refreshes store displays and trains up management on new products.  Sometimes it is big stuff and sometimes it is insignificant (at least to us).

Impreuna cu noua serie MacBook Air este posibil sa vedem lansate noi modele ale MacBook si Mac Mini avand in vedere ca stocurile acestor produse au fost destul de “subtiri” in ultimele saptamani. Practic Apple ar putea include tehnologia Thunderbolt in toate produsele sale insa deocamdata stim aproape sigur ca doar noi modele MacBook Air vor fi lansate acum.