CustomGrid iti permite sa modifici afisarea iconitelor pe coloane si randuri in Springboard

CustomGrid este un nou tweak recent lansat in Cydia care permite posesorilor de iDevices sa modifice modul in care sunt afisate iconitele in SpringBoard. In mod normal afisarea se face pe coloane si randuri, fiecare iconita fiind frumos aranjata in Springboard-ul terminalului nostru. CustomGrid elimina aceste reguli si afiseaza iconitele exact cum vedeti in poza de mai sus, mai mult elimina numele aplicatiilor dar si afisajul pentru pagina deschisa in momentul de fata in Springboard.

CustomGrid are si un submeniu dedicat in aplicatia Settings unde putem selecta numarul de randuri si coloane pe care sunt dispuse aplicatiile noastre. Partea interesanta este ca tweak-ul functioneaza atat si in interiorul folderelor si daca folositi Shrink veti putea vedea mult mai bine aplicatiile listate prin CustomGrid. Acest tweak este disponibil in Cydia in repo-ul BigBoss pentru 1$.

CustomGrid is the easiest way to change the number of rows and columns of your SpringBoard and its folders. It also lets you hide icon labels and page dots for better viewing. For big layouts, it is recommended to use Shrink (by phoenix3200) or Bigify+ (by J.Corbett and J.Einbinder) and shrink or grow icon size

No icons are added to your home screen. You can configure options from the Settings app.