Prima Pagina iDevices TinyUmbrella 5.00.05 disponibila, salveaza SHSH pentru iOS 4.3.4

TinyUmbrella 5.00.05 disponibila, salveaza SHSH pentru iOS 4.3.4

La scurt timp dula lansarea iOS 4.3.4 de catre Apple prin intermediul iTunes a aparut si TinyUmbrella 5.00.05. Aceasta noua versiune ne permite sa salvam SHSH-uri pentru noul iOS 4.3.4 insa utilitatea sa se opreste aici. Programul poate fi utilizat in continuare pentru a face restore la o versiune veche a iOS pentru care aveti SHSH salvat si este recomandabil sa salvati SHSH-ul pentru iOS 4.3.3 daca nu ati facut-o inca pentru ca doar pe iOS 4.3.3 puteti face untethered jailbreak.

TinyUmbrella 5.00.05 poate fi descarcata de aici.

 • Radu

  Mai nou nu mai putem salva SHSH-urile numai pe calculatoarele noastre si nu mai sunt redirectionate catre Cydia? Daca bifez Cydia in Tinyumbrella nu salveaza SHSH-ul.

 • Sunt salvate automat si in Cydia, optiunea aia din TinyUmbrella doar iti ia SHSH-ul din Cydia. Daca o debifezi il ia de la Apple.

 • Radu

  Daca incerc sa salvez SHSH cu optiunea bifata imi da eroare cand incearca sa salveze SHSH-ul la versiunea curenta de iOS. Daca am debifat mi-a salvat fara probleme. Am patit asta si la 4.3.4 dar si la toate versiunile beta ale iOS 5.

 • Da pentru ca face o cerere la Cydia care da erori.

 • xPm

  ajutorrrr …. deci am cumparat un iphone 4 de la un prieten si are cod pe el nu il pot folosii. din cate am inteles trb sa ii resoftez nuj cum prin DFU mod si trb sa ii rescriu un soft mai vechi nu ultimul…4.3.4 ca daca e blocat nu mai pot folosii gevery sim …cine m ajuta si pe me? stiu c am nevoie si de programul asta. de asta am si lasat aici un mesaj. imi spune cineva care sunt pasii si ce versiune de ios sa bag pe el ? avand in vedere ca eu nuj nk ce e cu el daca e blocat daca, nu stiu ce versiune de ios e pe el si nu vreau sa ii modific firmwaeu pt a putea folosi un turbo sim daca e blocat. imi zice cineva pasii si de unde sa imi descarc de ce am nevoie?multumesc

 • Daca era blocat trebuia sa ii spui prietenului tau sa ti-l deblocheze si dupa aia sa il cumperi. Descarci TinyUmbrella, faci click in stanga sus pe terminalul tau si apesi save SHSH si astepti sa vezi ce SHSH-uri iti salveaza. Ultima versiune de iOS decodabila este 4.0.1.

 • xPm

  omu nu imi lasi un nr de tel sau un mail sa vorbesc cu u….deci uite am instalat ce mi ai zis dar imi apare alt iphone acolo unul care l am avut eu inainte ca am avut programelu asta si inainte si nu il vede pe asta
  da itunesu il vede da tinyumbrella nu il vede imi arata tot iphoneu vechi cu o versune de ios 4.3.3

 • kos

  salut.am si eu o problema cu iphonul 4.mi-am prins urekile in el si i-am skimbat versiunea din 4.3.1 in 7.0.3. cu tampenia de itunes.va rog ajutati-ma sa-i refac versiunea ca nu-mi mai citeste gevey-ul si automat numai citeste cartela.va salut