Machinarium disponibil de luna viitoare pe iPad

      Machinarium, unul dintre cele mai interesante jocuri de tip adventure pentru calculatoare, va fi disponibil incepand de luna viitoare si in App Store sub forma unei aplicatii pentru iPad. Jocul este complet facut in flash asa ca dezvoltatorii au trebuit sa il refaca intr-un format compatibil cu App Store-ul pentru iOS iar luna viitoare ar trebui sa il aiba gata pentru acceptarea in App Store. Machinarium este unul dintre jocurile mele favorite si in el trebuie sa controlati un robot care trebuie sa descopere diverse obiecte de-a lungul unor nivele si sa completeze diverse task-ul.

“Machinarium is built in Flash, and, as you probably know, Apple boycotted this format.” However, a version of the game for Apple’s magical tablet has now been confirmed.

“It’s almost finished, but we still need to fix a lot of small bugs and test it properly. It should be ready during the next month…hopefully.” Jakub Dvorský, Amanita Design’s founder, stated.

      Jocul are un grad de dificultate ridicat insa cu putina atentie aproape oricine poate rezolva obiectivele fiecarui nivel. Eu unul abia astept sa vad versiunea pentru iPad pe care o voi achizitiona cu siguranta pentru ca pur si simplu sunt un fan al jocului.