Apple contracteaza furnizori de materiale pentru productia iPad 3

      Saptamana trecuta au aparut cateva zvonuri care dadeau drept sigura implementarea unui ecran retina in tableta iPad 3. Pe langa informatiile despre ecranul retina au aparut si altele care anuntau ca tableta ar urma sa fie lansata undeva in toamna acestui an si nu in luna martie. Acele afirmatii sunt acum sustinute de un raport al Digitimes care ne spune ca Apple ar fi contractat deja frunizori de componente pentru cea de-a treia generatie a tabletei iPad. Daca Apple a contractat deja furnizorii atunci teoretic este foarte posibil ca tableta sa fie produsa si lansata undeva in cursul acestui an si nu anul urmator.

Taiwan-based IC design houses Novatek Microelectronics, Richtek Technology, Capella Microsystems (Taiwan) and Integrated Memory Logic (iML) have reportedly entered the supply chain for iPad 3, according to industry sources.

      Partea interesanta a acestui raport sta in faptul ca Apple ar fi ales furnizori din taiwan care ofera componentela preturi mai mici decat actualii furnizori. In mod normal componentele mai ieftine nu ofera aceeasi calitate precum cele scumpe insa ma indoiesc de faptul ca Apple ar fi dispusa sa faca un rabat de calitate acum cand tableta este lider de piata. Ce va face compania vom vedea in viitor, cert este ca Apple pregateste ceva.