Video: BookBook for iPhone – carcasa portofel pentru iPhone 4

6

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8vN1yw67hyc[/youtube]

    Am avut pana acum carcase pentru iPad de la firma BookBook insa iata ca a venit vremea unei carcase foarte interesante si pentru terminalul iPhone 4. Vorbim despre o husa pentru iPhone 4 care poate fi utilizata atat pentru protejarea terminalului nostru cat si ca portofel. Husa este dotata cu un compartiment special pentru terminalul iPhone 4 dar si cu anumite locase in care putem pune cardurile noastre de credit, buletinul si chiar banii. Husa in sine seamana desigur cu o carte cand este inchisa insa cand este deschisa devine accesoriul perfect pentru cei care au un iPhone 4 si nu doresc sa ia un portofel cu ei de fiecare data cand calatoresc undeva.

BookBook for iPhone is a wallet and iPhone case rolled into one pocket-sized, vintage book. Open this beautifully designed leather book and you will see a wallet on the left and a slot for your iPhone 4 on the right. Trade your wallet for this handsome little book and you’ll have one less thing in your pocket or purse when you walk out the door. And, as long as you remember your phone, you’ll never forget your wallet again. Wallets and phones go hand in hand. You rarely leave home without the two of them. Now you can carry both in one BookBook made exclusively for iPhone 4. This little book has a convenient ID window and slots for your debit/credit cards, reward cards and cash. Instead of grabbing your wallet, phone and keys when you walk out the door, simply grab BookBook and your keys.

     Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai interesante accesorii pentru iPhone 4 lansate pana acum si nu doar din perspectiva utilitatii ci si din perspectiva design-ului exterior. Practic avem un portofel in care putem pune terminalul iPhone 4 insa partea proasta este ca nu avem prea mult loc in el. BookBook pentru iPhone 4 costa 60 de dolari si nu este compatibila cu alte terminale iPhone sau iPod Touch. O comanda puteti face aici.

Thanks to Dan.