Vodafone si o mica redirectionare a traficului din Cydia pentru cartela de internet

     Avand o cartela de internet Vodafone pentru iPad 2 am decis sa instalez cateva lucruri din Cydia insa din pacate nu am reusit decat sa fac un refresh surselor si cand sa instalez ceva am constatat ca Vodafone imi redirectioneaza tot traficul catre propriul website. Cartela pe care o am avea o perioada de valabilitate de 10 zile pe care eu am depasit-o si Vodafone imi redirectioneaza acum absolut tot traficul catre website-ul unde trebuie sa inregistrez respectiva cartela. Cu Orange nu am patit asa ceva vreodata si nu mi se pare chiar atat de ok sa fie redirectionat traficul chiar si din Cydia catre site-ul Vodafone.

      Am mai scris acum cateva luni despre cativa operatori din Marea Britanie care au inceput sa redirectioneze trafic spre propriul website atunci cand Cydia era accesata, la mine se redirectioneaza traficul din orice browser asa ca multumesc Vodafone. Acestea fiind zise, cum pot afla numarul te telefon/identificare al cartelei cu care pot face inregistrarea pe site-ul Vodafone?

9 COMENTARII

  1. Si asta nu este tot.La Vodafone daca vrei sa folosesti servicii voip gen skype, viber pe langa internetul mobil pe care-l platesti trebuie sa mai platesti ceva in plus fiind ca le faci lor concurenta la serviciile de voce.Este singura companie care practica aceasta politica in Romania.Cosmote si Orange nu au astfel de restrictii.Acest lucru este valabil si pentru serviciul face time al Apple.

  2. Singura mica diferenta e ca la vodafone abonament de date – cel mai mic – merge super ok net-ul fata de orange unde mori cu zile. Ca sa nu mai zic de acoperirea de 2lei a orange pe constanta.
    Referitor la problema cu restrictia lor, ati incercat sa va conectati la sip via vpn?

  3. Vodafone au ramas captivi in Maximia de acum cativa ani. In timp ce Orange si Cosmote se intrec in oferte, ei au grija de problemele lui CRBL si apoi, daca mai e loc, de ale clientilor. Astept de prin mai sa mi se faca o oferta pt internet din partea VDF, asta in timp ce Orange mi-a trimis una personalizata a doua zi dupa ce am cerut. Am avut probleme si cu rezilierea contractelor, si cu serviciul clienti, asa incat am luat decizia de a renunta de tot la VDF cu toate abonamentele de pe firma.

  4. Rosiaticii era foarte nesimtit pana acum, insa cu timpul s-au remediar iar la serviciile de voce, de mesaje si serviciu cu clientii nu prea m-au dezamahit ba sunt chiar f. incantat. Bine asta e opinia mea. Cu internetu au preturi cam mari insa legatura e mult mai buna decat la ceilalti iar acoperirea nu se compara cu cea a ” verziturilor” sa a portocalelor. In opinia mea vf e f. tare iar faza cu busola e geniala. Repet e opinia mea.

  5. Ti se redirecteaza tot traficul deoarece cartela a iesit din perioada de valabilitate. nu mi se pare un lucru iesit din comun. prima pagina din cydia tot de pe un webserver se incarca, adica se foloseste protocolul http.

  6. Salut…de ce nu merg serialele pe vplay pe 3g?exista vreun tweak ceva?si ca sa mearga viber pe vodafone nu exista sperante fara taxa in plus?