Video: MySaver protejaza cablurile iDevice-urilor tale

     MySaver este un proiect care cauta finantare pe site-ul KickStarter.com si care a fost conceput pentru a ajuta posesorii de iDevice-uri sa isi protejeze cablurile USB folosite pentru incarcare/sincronizare cu iTunes. Daca aveti un iDevice de mult timp atunci cu siguranta sitti ca aceste cabluri nu sunt chiar atat de rezistente si la punctul de conectare cu mufa USB sau cu eca de 30 de pini pot sa apara rupturi. Eu am un cablu asemanator prin casa care functioneaza fara probleme deocamdata insa nu stiu cat timp ma voi putea baza pe el.

MySaver:Pro and the MySaver:DIY are simple and unique products that we have carefully designed to protect the life of those very fragile docking cables. If you’re like me you know these cables eventually break or short out when you need them most, leaving your prized iPhone completely out of charge. These cables are the lifeline of not only the iPhone, but all iPads and iPods. A break in a cable could cause a pricey repair, or a day spent looking for a replacement. That happened to me, and yes it sucked. Thus out of necessity the MySaver cable protector has been designed and engineered smartly using high-grade aluminum and secure, flexible silicone in five colors for personalization, and to provide a beautiful, protective solution to an ugly problem. Considering all the photos we received from a simple request to friends and associates to send us a photo of broken cables, we are convinced of the enormous need for the MySaver cable protector.

     MySaver vine sa rezolve aceasta problema a cablurilor pentru iDevice-uri si consta intr-un atasament de plastic pe care il montam la punctul de legatura dintre cablu si mufa USB. Montarea acestui accesoriu impiedica indoirea cablului din acel punct de legatura si implicit impiedica ruperea acestuia dupa folosirea indelungata. MySaver Pro vine gata asamblat pe un cablu pentru iDevice-uri deci veti putea inlocui fara probleme un cablu deja stricat. Proiectul este interesant, pare a fia tras multi sustinatori insa daca pachetul vandut online nu va avea mai multe accesorii pentru mai multe cabluri atunci pretui de 20/25$ mi se pare nejustificat avand in vedere ca un cablu pentru iDevice-uri costa la fel de mult.

      Finantarea acestui proiect ar putea avea loc in luna septembrie daca este stransa suma de bani necesara si undeva prin octombrie – noiembrie s-ar putea sa vedem primele produse disponibile pentru achizitie.