Apple ar putea lansa iOS 5 beta 6 pe 17 august

    Pana acum Apple a lansat update-urile pentru iOS 5 la aproximativ 2 saptamani distanta unul de celalalt insa cativa dezvoltatori de aplicatii pentru iOS sustine ca au descoperit metodaprin care Apple „planifica” update-urile noului sistem de operare. Ei au analizat codurile din noul sistem de update-uri OTA si au descoperit ca pe data de 17 august Apple planifica sa lanseze versiunea beta 6 a iOS 5 insa desigur ca nu pot spune ca acest lucru se va intampla in mod sigur. Persoana care a oferit informatia aceasta stia si data de lansare a iOS 5 beta 5 deci este foarte posibil ca beta 6 sa apara in ziua de miercuri 17 august.

    Pe de alta parte trebuie luat in calcul si faptul ca Apple lanseaza intotdeauna noi versiuni ale iOS atunci cand crede de cuviinta si nu in baza unor date incluse in insusi sistemul de operare pentru iDevice-uri. Nu doar o data Apple a amanat lansarea unui sistem de operare din cauza testelor si bugurilor deci oricand este posibil ca Apple sa lanseze o noua versiune a iOS mai devreme ori mai tarziu decat data planificata.

Articolul precedentIata cum va functiona noul sistem de scriere dupa dictare pentru iOS 5
Articolul următorredsn0w nu face jailbreak pe iOS 5 beta 5
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.