Prima Pagina Apple iOS 5 beta 6 ar putea fi lansat pe 18 august

iOS 5 beta 6 ar putea fi lansat pe 18 august

      Duminica va spuneam ca in interiorul fisierelor de sistem ale iOS 5 beta 5 au fost descoperite informatii care indicau faptul ca viitoare versiune beta a sistemului de operare ar putea fi lansata pe data de 17 august. Acum acelasi fisier din iOS 5 beta 5 indica drept data de lansare ziua de 18 august deci intr-un anumit server Apple a actualizat cateva informatii. Avand in vedere ca aceasta data a fost modificata in doar cateva zile, este posibil ca Apple sa progameze pur si simplu serviciul Software Update din iOS 5 pentru verificarea existentei unui posibil update pentru sistemul de operare.

      Eu unul raman neincrezator in informatiile oferite de iOS 5 beta 5 cu privire la lansarea versiunii beta 6 pentru ca Apple lanseaza versiuni ale iOS atunci cand crede de cuviinta si nu in baza unor date prestabilite.

 • Poate ca aceste “predictii” sunt bazate pe baza unui roadmap deja stabilit pe care ei incearca sa-l respecte.

 • Si se schimba de la o zi la alta .. ?

 • anonimous

  fiind vorba de o data fixa, poate este versiunea GM a iOS 5, sa fie lansata cu vreo 2 sapt. inainte de conferinta

 • Zduffy

  Apropo cate versiuni beta avea iPhone OS 1? de la iPhone 2G !:)

 • Dob

  nu a avut 1.0, a fost o surpriza, nici măcar nu se știa ce se va lansa

 • @zaone: da, se pot schimba de la o zi la alta, dar asta doar in cazul in care apar probleme mari si neprevazute sau, dimpotriva, cand se fixeaza o problema mai repede decat se asteptau. Mai multe despre asta gasesti la http://en.wikipedia.org/wiki/Agile_software_development