HiPhone 5 – cea mai ieftina clona a iPhone 5 disponibila pentru achizitie in China

       Asteptati iPhone 5 dar nu mai aveti rabdare? Daca da atunci poate HiPhone 5 v-ar satisface curiozitatea avand in vedere ca este cea mai ieftina clona a viitorului terminal iPhone 5. Clona este facuta respectand schitele carcaselor pentru iPhone 5 disponibile deja pe piata deci veti sti ca aveti un terminal cu un design interesant si poate identic, cu cel al iPhone 5. Partea cea mai buna a acestei clone sta in faptul ca va trebui sa scoateti din buzunare doar 31$ pentru ea deci veti sti ca nu va veti putea astepta la prea multe de indata ce o primiti. Clona este deocamdata disponibila pentru achizitie aici.

       Daca tot vorbim despre iPhone 5 va recomand sa NU cadeti in plasa persoanelor care incearca sa “traga”acum tepe pe internet cu terminale iPhone 5. Pe okazii.ro sunt destui care au anunturi privind vanzari ale unor terminale iPhone 5 care de fapt sunt clone iar pe internet au aparut site-uri care va cer bani pentru a pre-comanda un iPhone 5 de 64GB. Aveti foarte mare grija sa nu va lasati impresionati de asemenea anunturi deoarece toate sunt 100% false!

6 COMENTARII

  1. Chinezii astia……………………………… ei au lansat deja si iphone 5gs si acuma urmeaza sa lanseze si iphone 6 ( poate asteapta sa apara iphone 5 ca sa mai aiba si ei sa innoiasca ceva la design ca toate arat ca un 3g/gs cu ecran de 3inch )

  2. Pana la sfârșitul anului o sa scoată si iPhone 100 astia ;-)), dar deh din a copia produse trăiesc si cred ca sunt si destui care din lipsa de fonduri achizitioneaza.
    Oricum îți trebuie mare curaj sa cumperi după okazii.ro un terminal iPhone, dar de fiecare cu paranoia lui.

    Off.
    Se merita banii pentru un cont de developer pentru a avea ultima bucatica de “Apple” din iOS? 🙂

  3. right! iPhone 5 roz ce fain ar fi………… 🙂 doar ca iphone 5 roz nu va aparea nicicand ca fetitele de 5 ani nu cumpara iphone 5 ( poate FAKE-ul acesta 🙂 ).