Apple lanseaza un nou update pentru Migration Assistant

0

     In cursul serii trecute Apple a lansat un nou update pentru Migration Assistant care ajuta utilizatorii sistemului de operare Mac OS X Snow Leopard sa faca update la noul Mac OS X Lion. Programul ajuta utilizatorii sa isi pastreze toate aplicatiile si documentele intacte in cazul unui update la Mac OS X Lion si este in esenta indicat celor care abia si-au cumparat un Mac sau nu stiu cum sa lucreze cu backup-uri. Iata ce aduce nou update-ul lansat in cursul serii trecute de catre Apple prin intermediul Software Update :

This update addresses an issue with the Migration Assistant application in Mac OS X Leopard that prevents transfer of your personal data, settings, and compatible applications from a Mac running Mac OS X Leopard to a new Mac running Mac OS X Lion.

     Un aspect important pe care trebuie sa il tineti minte are legatura cu aplicatiile Rosetta pentru Power PC-uri care nu mai sunt compatibile cu Mac OS X Lion deci trebuie sa gasiti altele care sa le inlocuiasca. Puteti descarca noul update de aici sau prin Software Update-ul din Mac.