Prima Pagina Apple Apple lanseaza un nou update pentru Migration Assistant

Apple lanseaza un nou update pentru Migration Assistant

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

     In cursul serii trecute Apple a lansat un nou update pentru Migration Assistant care ajuta utilizatorii sistemului de operare Mac OS X Snow Leopard sa faca update la noul Mac OS X Lion. Programul ajuta utilizatorii sa isi pastreze toate aplicatiile si documentele intacte in cazul unui update la Mac OS X Lion si este in esenta indicat celor care abia si-au cumparat un Mac sau nu stiu cum sa lucreze cu backup-uri. Iata ce aduce nou update-ul lansat in cursul serii trecute de catre Apple prin intermediul Software Update :

This update addresses an issue with the Migration Assistant application in Mac OS X Leopard that prevents transfer of your personal data, settings, and compatible applications from a Mac running Mac OS X Leopard to a new Mac running Mac OS X Lion.

     Un aspect important pe care trebuie sa il tineti minte are legatura cu aplicatiile Rosetta pentru Power PC-uri care nu mai sunt compatibile cu Mac OS X Lion deci trebuie sa gasiti altele care sa le inlocuiasca. Puteti descarca noul update de aici sau prin Software Update-ul din Mac.

emag black friday lista reduceri