Orange Wi-Fi Zone – internet gratuit prin hotspot-uri ale Orange

      In aceasta perioada Orange ruleaza un nou proiect pilot numit Orange Wi-Fi zone care ofera utilizatorilor acces gratuit la hotspot-uri ale companiei Orange Romania. Orange Wi-Fi Zone ofera utilizatorilor acces gratuit la internet prin intermediul unei retele Wi-Fi capabile sa sustina viteze de pana la 14,4 Mbsp pe orice dispozitiv. Din pacate proiectul celor de la Orange este deocamdata disponibil numai in Bucuresti si numai in anumite zone ale capitalei deci nu va asteptati sa regasiti prin tara astfel de hotspot-uri. O harta a zonelor unde aveti internet gratuit gasiti aici.

      Initiativa celor de la Orange este laudabila si eu unul speram ca acest lucru sa se intample acum mult mai multa vreme avand in vedere ca in strainatate operatorii de telefonie mobila ofera de cativa ani buni servicii de genul acesta. Deocamdata totul este gratuit si va ramane asa in timpul testelor derulate de catre Orange insa in viitor este posibil sa trebuiasca sa platim pentru a utiliza aceste hotspot-uri.

20 COMENTARII

  1. Mda poate nu se stie dar Orange RO si-a dat seama ca pierde teren in fata RCS & RDS, intrucat ultima a pus de luni bune hot spoturi (inclusiv la metrou) pt a naviga gratuit pe net orice trecator ce da un search la Wi-fi…

  2. Ce face RDS si Orange este copiat de pe BT OpenZone din UK. La un moment dat or sa vrea sa incheie parteneriate de roaming pentru Vodafone, Orange, Cosmote samd.

  3. hot spoturi de la orange sunt de luni bune in bucuresti :)) si chiar se misca foarte bine. cand ma duc pe lipscani prefer orange hot spot decat altele.
    @ Bogdan , la ce statii de metrou sunt hot spoturi? ca eu doar la timpuri noi am gasit un wi-fi dar e al unui tip din zona.

  4. @Alin Cristian,

    iti pot spune sigur ca sunt hotspoturi RDS la Izvor si Eroilor, insa MAREA problema e ca iti trebuie userul si parola de PPoE care o folosesti acasa (Care e lunga si complicata), sper sa schimbe in curand asta, pentru ca imi este sila si sa o scriu pe hartie :)))))))

  5. Ia si tu o cartela de metrou, o tableta (si nu de ciocolata) sau un smartphone si testeaza serviciul.

    Eu mi-am facut user plus passw pe contul meu digi 🙂