Video: Apple incepe constructia celui mai mare magazin din SUA

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KVQdhOs8u_Q[/youtube]

      Acum cateva saptamani va spuneam ca Apple va construi cel mai mare magazin din lantul sau de retail in gara Grand Central Station din New York. Atunci compania abia incheiase un acord cu patronii unui restaurant care au fost de acord sa paraseasca locatia din cadrul garii pentru a oferi indeajuns spatiu celor de la Apple. Acum se pare ca Apple ar fi obtinut toate permisele de constructie necesare iar in zona unde urmeaza sa fie construit noul magazin au fost plasate cateva plase de protectie care vor ramane acolo pe toata durata procesului de constructie.

       Noul magazin al celor de la Apple ar urma sa aiba o suprafata de peste 7000 m² si compania ar urma sa plateasca in jur de 1 milion de dolari anul pentru chirie. Se estimeaza ca peste 4 luni primii vizitatori vor putea achizitiona produse din interiorul magazinului deci vorbim despre o lansare facuta in timpul sarbatorilor de iarna. Pentru Apple acest magazin este foarte important deoarece ii ofera acces la cateva sute de mii de persoane care trec zilnic prin Grand Central Station si daca totul merge bine pentru compania din Cupertino atunci acesta ar putea deveni cel mai profitabil magazin Apple.

2 COMENTARII

  1. @cristi tu pe ce lume traiesti? saracii astia de la apple nu au vanzare de aia nu scad preturile, noroc ca mai fac un magazin, stateau de vindeau telefoane doar la kiosk