Prima Pagina decodare Atentie la cartele Gevey Pro Plus/Supreme contrafacute

Atentie la cartele Gevey Pro Plus/Supreme contrafacute

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1qYYxwJJHto[/youtube]

     Mai sus aveti un clip video in care avem demonstrat procesul automat de decodare a unui iPhone 4 folosind o cartela Gevey ULTRA fabricata de catre compania candiana care a implementat vulnerabilitatea in primele cartele Gevey. Gevey ULTRA este un produs original al firmei Gevey iar Gevey Pro Plus si Supreme sunt cartele Gevey contrafacute deci daca ati achizitionat unul dintre cele 2 modele de cartele si aveti probleme cu internetul sau cu functia de telefonie atunci dati vina pe persoanele care contrafac si vand asemenea cartele.

     Gevey ULTRA este singurul model original vandut acum de catre compania canadiana care a adus aceste modele pe piata, cartela costa 28$ insa la volume mari se aplica reduceri consistente. In Romania observ ca foarte putini comercializeaza cartele Gevey ULTRA si majoritatea merg pe versiunea Pro Plus sau Supreme care sunt contrafacute insa functioneaza in anumite limite. Eu unul va recomand sa achizitionati Gevey Ultra in locul unei cartele Pro sau Supreme mai ieftine care care s-ar putea sa nu functioneze chiar atat de bine precum ati sperat sau vi s-a promis.

 • Lehi77

  din pacate nu livreaza in Romania …probabil din cauza asta se gasesc cele fake-uri

 • Setu

  Sunt ultra contrafacute.

 • Sir Vladio

  Eu folosesc Gevey PRO din luna mai(20 mai exact, mam uitat pe factura) si sunt foarte mulțumit.
  Ii acord nota 9.90, întrucât prima data, la activare a trebuit sa reiau procesul de 2 ori, iar altădată, CAnd am format *123#(sunt abonat vodafone) s-a blocat telefonul cam 20 sec după care a căzut semnalul, fiind nevoit sa îl restartez.
  Asta sa intAmplat de 3 ori, in aceeași săptămâna, acum o luna.
  Dar astea sunt incidente izolate, nu defecte comune, cert e ca de aproape 3 luni funcționează fără cusur si nici nu am vreun motiv intemeiat sa achizitionez varianta ULTRA, ca doar nu mi-o fi lene sa stau 1 min sa îl activez in cazul in care închid telefonul…

 • Folosesc ca si Sir Vladio o cartela gevey pro, am aproape 2 luni si nu am avut probleme cu ea….vorbesc de voce si date…. o folosesc impreuna cu o cartela orange. Pt moment nu vad utilitatea cartelei ULTRA atata timp cat cea veche merge fara probleme.