iPhone 5 lansat pe 7 octombrie, precomenzi deschise pe 30 septembrie?

Desi oficial nu stim nimic sigur in legatura cu data de lansare a noului iPhone 5, cei de la 9to5Mac au reusit sa obtina informatii care indica faptul ca noul terminal ar putea fi lansat pe 7 octombrie. Informatiile primite de ei sugereaza ideea ca Apple va face comanda pentru noul terminal abia la sfarsitul lunii septembrie urmand ca la scurt timp sa deschida o sesiune de precomenzi pentru utilizatori. In baza acestor precomenzi unii vor primi terminalul acasa in data de 7 octombrie in timp ce altii vor fi nevoiti sa astepte in fata magazinelor Apple in aceeasi zi pentru a achizitiona noul dispozitiv.

Apple currently plans to begin pre-orders for their next-generation smartphone in the final days of September. The company has still not finalized the pre-order start date, but is debating between Thursday, September 29th and Friday, September 30th. The 30th seems more likely at this point according to one of our sources. Pre-orders for the new iPhone starting in late September will also mean that Apple’s fall event will take place in September; which would seem to counter NewsCorp’s Kara Swisher’s combative insistence of an October iPhone 5 event

Avand in vedere ca totul este nimic mai mult decat un zvon, trebuie avut in vedere faptul ca data de lansare a noului dispozitiv ar putea fi cu totul alta. Daca totusi informatiile celor de la 9to5Mac se adeveresc atunci conferinta pentru prezentarea iOS 5 si iPhone 5 va avea loc undeva pe la sfarsitul lunii septembrie si nu la inceput, asa cum ne anuntau zvonurile din saptamanile precedente.