Prima Pagina Apple Video: Iata cum se vand terminalele iPhone 5 false in China

Video: Iata cum se vand terminalele iPhone 5 false in China

9

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dw7scBZUjTs[/youtube]

     Despre terminalele iPhone 5 false care sunt disponibile pe piata din China am mai vorbit in diverse ocazii insa acum avem un clip video in care ne este prezentat procesul de vanzare a acestor terminale. Locatia nu este un magazin Apple ci un magazin al unui comerciant chinez care a achizitionat aceste terminale si si-a instruit angajatii sa ofere clientilor o experienta “asemanatoare” cu cea a unul magazin Apple. Angajata cunoaste terminalul in detaliu si se ofera sa faca un unboxing pentru client, fiind chiar dispusa sa compare falsul iPhone 5 cu un iPhone 4 alb.

      Deocamdata aceste clone par a nu fi ajuns in Romania insa daca exista persoane care va propun sa cumparati un “iPhone 5” inca nelansat atunci poate ar fi bine sa il trimiteti inapoi in Asia.

9 COMENTARII

  1. cat de mult vorbeste tipa aia…cred ca il convinge pala ca ala chiar e iphone 5:)) bine ca omu e destept si filmeaza cu camera ascunsa 😉

  2. off topic : eram in mall la vox si vorbeam cu angajatul apple despre ipad si vine o domnisoara si intreaba de unde poate downloada aplicatii si cum poate sa isi bage informatiile de pe card pe iphone … toate bune si frumoase pana cand celalalt angajat ii recomanda sa faca jailbreak =)) ce tare ,nu ?

  3. de ce sa filtreze?? nu esti singurul care da o geana pe aici prietene…. nu-ti convine nu citi!Ce tie nu ti se pare interesant poate ii incita pe altii.Bafta!

  4. @Chatagra; Cred ca ti-a raspuns rundown, ce este neinteresant pentru tine este interesant pentru altii si vice versa. Am mai explicat chestia asta in detaliu de multe ori.
    @ionut: Daca vorbim de Romania, revin, NU exista Apple Store in Romania.

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here