Prima Pagina Apple Video: Iata cum se vand terminalele iPhone 5 false in China

Video: Iata cum se vand terminalele iPhone 5 false in China

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dw7scBZUjTs[/youtube]

     Despre terminalele iPhone 5 false care sunt disponibile pe piata din China am mai vorbit in diverse ocazii insa acum avem un clip video in care ne este prezentat procesul de vanzare a acestor terminale. Locatia nu este un magazin Apple ci un magazin al unui comerciant chinez care a achizitionat aceste terminale si si-a instruit angajatii sa ofere clientilor o experienta “asemanatoare” cu cea a unul magazin Apple. Angajata cunoaste terminalul in detaliu si se ofera sa faca un unboxing pentru client, fiind chiar dispusa sa compare falsul iPhone 5 cu un iPhone 4 alb.

      Deocamdata aceste clone par a nu fi ajuns in Romania insa daca exista persoane care va propun sa cumparati un “iPhone 5” inca nelansat atunci poate ar fi bine sa il trimiteti inapoi in Asia.

emag black friday lista reduceri
 • cat de mult vorbeste tipa aia…cred ca il convinge pala ca ala chiar e iphone 5:)) bine ca omu e destept si filmeaza cu camera ascunsa 😉

 • Doc

  Are si tv! 😀

 • ionut

  off topic : eram in mall la vox si vorbeam cu angajatul apple despre ipad si vine o domnisoara si intreaba de unde poate downloada aplicatii si cum poate sa isi bage informatiile de pe card pe iphone … toate bune si frumoase pana cand celalalt angajat ii recomanda sa faca jailbreak =)) ce tare ,nu ?

 • Vladel

  Eu daca nas avea iphone4 mias cumpara clona aia

 • Chatagra

  Useless ..sorry zaone dar ar fi cazul sa mai filtrezi ce se publica .

 • Rundown

  de ce sa filtreze?? nu esti singurul care da o geana pe aici prietene…. nu-ti convine nu citi!Ce tie nu ti se pare interesant poate ii incita pe altii.Bafta!

 • @Chatagra; Cred ca ti-a raspuns rundown, ce este neinteresant pentru tine este interesant pentru altii si vice versa. Am mai explicat chestia asta in detaliu de multe ori.
  @ionut: Daca vorbim de Romania, revin, NU exista Apple Store in Romania.

 • Ionut

  Ce tare, I5 are si antena ca sa te scarpini pe spate 😀

 • Stai linistit vor ajunge si in Romania si sub forma de dual sim-uri.