Prima Pagina aplicatii iOS 5 beta 6 expira la sfarsitul lunii septembrie

iOS 5 beta 6 expira la sfarsitul lunii septembrie

      Cu fiecare versiune noua a iOS 5 Apple prelungeste termenul pana la care dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS pot folosi respectiva versiune experimentala a sistemului de operare. iOS 5 beta 5 expira pe 14 septembrie iar acum stim ca iOS 5 beta 6 expira pe data de 29 septembrie, la 15 zile dupa versiunea anterioara. Schimbarea datei de expirare este logica insa avand in vedere ca este a doua data de expirare pentru luna septembrie tind sa cred ca Apple nu va grabi lansarea iOS 5 in respectiva luna probabil pentru ca aceasta trebuie sa coincida cu lansarea iPhone 5.

       Conferinta pentru prezentarea iOS 5 si iPhone 5 nu a fost stabilita inca iar Apple anunta de obicei jurnalistii cu 2 saptamani inainte ca respectivul eveniment sa aiba loc deci s-ar putea sa avem parte de o conferinta tarzie anul acesta. Pana una alta nu uitati ca pe 29 septembrie iOS 5 beta 6 expira.

  • Sunny

    Prea multe intarzieri. Sper sa merite asteptarea. Astept un produs revolutionar. Deja in toamna sunt anuntate telefoane HD. Banuiesc ca Apple va aduce o rez de 720p abia la anu. Ne-am obisnuit, cate putin in fiecare an.

  • Ovi06

    Nu cred ca mai conteaza data expirarii,pana atunci eu cred ca vom avea un GM al ios5.

  • Pingback: iOS 5 beta 7 expira in luna octombrie()