Prima Pagina Apple Infografic: Cele 10 ”porunci” ale lui Steve Jobs

Infografic: Cele 10 \”porunci\” ale lui Steve Jobs

     Steve Jobs a parasit in mod oficial functia de CEO al Apple insa el ramane in continuare activ implicat in conducerea companiei pastrandu-si o pozitie importanta care ii ofera putere de decizie similara cu cea a CEO-ului. De-a lungul carierei sale Jobs s-a ghidat dupa un set de principii care l-au ajutat sa transforme compania din Cupertino in ceea ce este astazi iar cei de la Cult of Mac au facut un infogirafic in care prezinta ceea ce considera ei a fi cele 10 “porunci” dupa care Steve Jobs si-a ghidat viata. Veti regasi acolo citate celebre si modul in care pot fi ele interpretate in legatura cu modul in care Apple si-a tratat clientii.

     Eu spun ca infograficul prezinta destul de bine cateva dintre principiile lui Jobs insa nu stiu daca acestea sunt cele mai importante aplicate de el. Voi ce parere aveti?+

  • Zduffy

    nu e sanatos la cap steve asta… dar uite! ai cu cine tata! jos palaria frate! uite unde e compania lui! mai! e vb de COMPANIA LUI ! proprietatea LUI! puii mei! asta da programator! plus un om de marketing de ne da cu noi de pamant!

  • Tare faza aia cu “Oamenii nu stiu ce vor pana cand nu le arati TU ce vor…” (traducere aprox.) de la nr 4.

  • Victor Bulgar

    @Zduffy, Steve Jobs nu este proprietarul Apple, deține doar puțin peste 0,5% din acțiuni… Este fondatorul, in schimb…