Infografic: Cele 10 \”porunci\” ale lui Steve Jobs

     Steve Jobs a parasit in mod oficial functia de CEO al Apple insa el ramane in continuare activ implicat in conducerea companiei pastrandu-si o pozitie importanta care ii ofera putere de decizie similara cu cea a CEO-ului. De-a lungul carierei sale Jobs s-a ghidat dupa un set de principii care l-au ajutat sa transforme compania din Cupertino in ceea ce este astazi iar cei de la Cult of Mac au facut un infogirafic in care prezinta ceea ce considera ei a fi cele 10 „porunci” dupa care Steve Jobs si-a ghidat viata. Veti regasi acolo citate celebre si modul in care pot fi ele interpretate in legatura cu modul in care Apple si-a tratat clientii.

     Eu spun ca infograficul prezinta destul de bine cateva dintre principiile lui Jobs insa nu stiu daca acestea sunt cele mai importante aplicate de el. Voi ce parere aveti?+

Articolul precedentPosibila iconita a iPhone 5 inclusa in PhotoStream beta
Articolul următorApple pierde inca un prototip al iPhone intr-un bar
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.