Prima Pagina Angry Birds Infografic: Dependenta de Angry Birds

Infografic: Dependenta de Angry Birds

     Angry Birds este cu siguranta unul dintre cele mai populare jocuri pentru iOS, fiind facut popular de catre platforma companiei Apple. Pana acum Angry Birds a fost descarcat de cateva milioane de ori pe toate platformele pe care este disponibil si succesul sau i-a determinat pe dezvoltatorii jocului sa isi extinda afacerea si sa produca accesorii pentru terminale mobile, haine sau chiar incaltaminte, toate inspirate din personalele celebrului joc. Totusi in centrul atentiei sunt utilizatorii care petrec peste 200 de milioane de minute zilnic pentru a juca Angry Birds si multumita lor a fost posibila transformarea unui joc popular intr-o afacere de zeci de milioane de dolari.

     In infograficul de mai jos avem cateva statistici despre persoanele care pierd o buna parte din timp utilizand jocul celor de la Rovio dar si despre cei care au transformat Angry Birds intr-o adevarata obsesie.

  • sebastian

    Mie mi se pare cel mai plictisitor si stupid joc.La inceput a fost interesant,dar apoi trebuia sa faci acelasi lucru iar si iar…

  • edy

    E repetitiv. L-am sters dupa aproximativ 3 luni dupa ce l-am jucat prima data.

  • Ionel Rohneanu

    De acord. La mine a tinut 1 saptamana, pana cand lam deschis prima oara (am vrut sa vad cum e) am jucat 3 nivele si apoi delete. Din pacate toata lumea e angry birds…eu nu!