Prima Pagina Apple Dev Team lucreaza la o solutie de jailbreak pentru iOS 5

Dev Team lucreaza la o solutie de jailbreak pentru iOS 5

     Desi MuscleNerd face vizite la campusul Apple din Cupertino si este tratat ca un membru al Dev Team, el declara pe Twitter ca echipa sa inca lucreaza al dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 5-ul ce urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna. Desigur ca munca depusa de Dev Team pentru dezvoltarea acestei solutii de jailbreak nu va fi povestita pe Twitter, locul in care MuscleNerd anunta de obicei toate miscarile echipei, ci vom afla despre solutie abia atunci cand echipa considera ca este momentul potrivit.

     Desigur ca in trecut Dev Team a mai anuntat lansarea unor solutii de jailbreak si unlock insa in final a ajuns doar sa dezamageasca o buna parte dintre posesorii de iDevice-uri dar speranta moare ultima asa ca trebuie sa ramanem increzatori in viitor. Tethered jailbreak pentru iOS 5 vom avea cu siguranta pentru dispozitivele vechi deci din acest punct de vedere nu trebuie sa ne facem probleme, singura necunoscuta o reprezinta solutia de untethered jailbreak atat pentru dispozitivele vechi cat si pentru iPad 2 si iPhone 5/iPod Touch 5G.

     Desigur ca toate noutatile despre noua solutie de jailbreak si despre lansarea ei le veti afla de pe iDevice.ro

  • hai ca jb il fac sa mearga dar unlock sunt incapabili au zis la atata lume ca scot unlock si nici la ora actuala nu au scos nu imi mai pun increderea in ei..

  • Bogdan

    Pai daca toata lumea vrea moca sa astepte la moca ca pana la urma unlockul este ilegal in multe tari.

  • pff sa ceara bani eu zic ca lumea ar da 10-30$ sau euro pe un unlock… si apoi sa dl din cydia cand vrei … dar e problema ca e moca e problema ca nu au mai scos..