Prima Pagina Apple MuscleNerd viziteaza campusul Apple, este identificat ca un membru al Dev Team

MuscleNerd viziteaza campusul Apple, este identificat ca un membru al Dev Team

     In cursul serii trecute MuscleNerd a vizitat campusul Apple din Cupertino California si spre surprinderea sa a primit o cartela de identificare in care era mentionat nick-ul sau si nu numele de familie. Teoretic el a vizitat campusul Apple ca si vizitator insa de acum vom auzi probabil tot felul de teorii despre angajarea sa la Apple, despre plati facute de catre companie pentru a tine ascunsa o solutie de unlock, etc. Avand in vedere ca recent comex s-a angajat la Apple, o angajare al lui MuscleNerd nu este tocmai imposibila mai ales ca Dev Team si-a cam pierdut “puterea” in ultimele luni.

     Daca angajatii Apple stiau cine le calca pragul atunci este mai mult ca sigur ca el este o persoana cunoscuta acolo deci mai mult ca sigur are cativa prieteni in “sanul” companiei din Cupertino. MuscleNerd a fost entuziasmat de vizita in campusul Apple, acum ramane de vazut in viitor ce impact va avea ea asupra activitatii Dev Team.

 • Tigris Regalis

  LOL, l-au identificat imediat ca pe-un cal breaz, ca în bancul ăla cu americanii care au trimis un agent negru să facă spionaj în URSS!

  Deci cu asta zic că ne-am lămurit încotro o va lua JB-ul în continuare … vine o vârstă la care mai renunți la aventurile tinerești și te-apuci să-ți faci un rost în viață, cu carieră, poziție socială și stabilitate financiară. Asta e!

 • Pingback: Dev Team lucreaza la o solutie de jailbreak pentru iOS 5()

 • LeonFR

  S-a vandut si asta

 • Marius

  Eu stiu ca orice om care a realizat ceva maret in aceasta lume a avut si ucenici.
  Asadar, stati linistiti, urmeaza sa intre in scena ucenicii, adica profesorii de maine.

 • Vladutz

  Ce ucenici ma Apple face in sf ce trebuia sa faca de mult

 • Doar o opinie

  iOS 5 o să rămână fără jailbreak