Prima Pagina Apple MuscleNerd viziteaza campusul Apple, este identificat ca un membru al Dev Team

MuscleNerd viziteaza campusul Apple, este identificat ca un membru al Dev Team

iphone 8 precomanda emag banner

     In cursul serii trecute MuscleNerd a vizitat campusul Apple din Cupertino California si spre surprinderea sa a primit o cartela de identificare in care era mentionat nick-ul sau si nu numele de familie. Teoretic el a vizitat campusul Apple ca si vizitator insa de acum vom auzi probabil tot felul de teorii despre angajarea sa la Apple, despre plati facute de catre companie pentru a tine ascunsa o solutie de unlock, etc. Avand in vedere ca recent comex s-a angajat la Apple, o angajare al lui MuscleNerd nu este tocmai imposibila mai ales ca Dev Team si-a cam pierdut “puterea” in ultimele luni.

     Daca angajatii Apple stiau cine le calca pragul atunci este mai mult ca sigur ca el este o persoana cunoscuta acolo deci mai mult ca sigur are cativa prieteni in “sanul” companiei din Cupertino. MuscleNerd a fost entuziasmat de vizita in campusul Apple, acum ramane de vazut in viitor ce impact va avea ea asupra activitatii Dev Team.

iphone 8 precomanda emag romania
 • Tigris Regalis

  LOL, l-au identificat imediat ca pe-un cal breaz, ca în bancul ăla cu americanii care au trimis un agent negru să facă spionaj în URSS!

  Deci cu asta zic că ne-am lămurit încotro o va lua JB-ul în continuare … vine o vârstă la care mai renunți la aventurile tinerești și te-apuci să-ți faci un rost în viață, cu carieră, poziție socială și stabilitate financiară. Asta e!

 • Pingback: Dev Team lucreaza la o solutie de jailbreak pentru iOS 5()

 • LeonFR

  S-a vandut si asta

 • Marius

  Eu stiu ca orice om care a realizat ceva maret in aceasta lume a avut si ucenici.
  Asadar, stati linistiti, urmeaza sa intre in scena ucenicii, adica profesorii de maine.

 • Vladutz

  Ce ucenici ma Apple face in sf ce trebuia sa faca de mult

 • Doar o opinie

  iOS 5 o să rămână fără jailbreak