Prima Pagina Apple Apple majoreaza preturile produselor din Apple Store Italia

Apple majoreaza preturile produselor din Apple Store Italia

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

    In cursul serii trecute Apple a modificat preturile pentru propriile produsele din Apple Store Italia crescandu-le cu 1% in urma majorarii TVA-ului aplicat pentru preturile produselor electronice. Practic toate preturile produselor Apple au crescut cu maxim 30€ insa produsele care costa mai putin de 1000€ au avut parte de o majorare de maxim 10€. Aceasta nu este prima oara cand Apple modifica preturile unui magazin online insa nu am vazut vreodata o corectare de pret care sa aiba drept baza valoarea scazuta a dolarului in fata monedei euro.

     Din pacate preturile din Apple Store-urile europene raman mult mai mari decat cele din magazinul american iar Apple nu va schimba acest lucru prea curand. Daca aveti intentia de a achizitiona vreun produs din Apple Store Italia stiti acum ca veti plati TVA cu 1% mai mare si puteti multumi guvernului italian pentru asta.

emag black friday lista reduceri
 • sorinzla

  Motivul este majorarea TVA. Acum este 21%.

 • Really? Nu am scris in articol, nu?

 • Alin Cristian

  mama chiar eram curios de majorarea de 1% a produselor din italia 😐

 • E bine ca am scris atunci.

 • F.Gabi

  ca nu putea cei de la apple sa-si micsoreze profitul cu 1% …

 • gelu

  si astia de la aple sunt ca si ai nostrii……cum au schimbat italienii TVA, hop si ei ca milogu’ si au ciupit 1%…fain…in spiritul go…go…go…